Vés al contingut
1

Èxit de la TriRelay disputada a Pineda aquest diumenge

Aquest diumenge s'ha disputat a Pineda la TriRelay Triatló; una triatló per relleus en distància Super Sprint ( 300 m natació, 7 km ciclisme i 2 km cursa a peu), molt singular i espectacular que es fa de forma consecutiva i de forma encadenada. Cadascun dels 3 integrants fa les tres proves abans de passar el relleu al següent membre del seu equip. La classificació final està determinada pel temps entre la sortida del primer participant i l’arribada del darrer rellevista. Hi ha diverses categories i sempre és trepidant.

1

La prova es va fer pel Passeig Marítim de Pineda. Trobareu més informació de la prova a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter), amb el perfil @Trirelay , i al web http://trirelay.cat