Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «Salvador Illa té les idees molt clares i a Pineda ens hi juguem l'atenció a la gent gran, la Llei de Barris, més Mossos o ajudes a les urbanitzacions»

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor


 

Xavier Amor és Alcalde de Pineda pel PSC i forma part de la Direcció Executiva del partit i és Diputat d'Esports a la Diputació de Barcelona.

 

Xavier Amor ha dit que «venim d'unes eleccions que ja vam guanyar, i ara les enquestes marquen la tendència del que la gent vol, però s'ha de fer efectiu amb el vot». Ha afegit que el PSC necessita que «aquesta victòria sigui encara més important, perquè a les anteriors eleccions les vam guanyar i no vam governar» segons ha manifestat.

Amor ha dit que «Salvador Illa vol començar una altra etapa» i ha afegit que «la legislatura va començar malament i finalment va descarrilar i ara els problemes que té Catalunya s'han d'afrontar». Per això ha dit que el PSC «és un vot útil per donar estabilitat i governar, fer política i fer propostes».

Amor també ha dit que hi ha molta gent indecisa i de Salvador Illa ha dit que és una persona molt treballadora: «el nostre programa electoral s'ha fet anant a tot Catalunya i escoltant a tots els sectors, és el que ha fet Salvador Illa». Per això ha dit que «ha decidit aparcar tactisme».


Dels eixos del seu programa ha destacat la necessitat de modernitzar els serveis públics «amb una administració molt més àgil i comptar amb els ajuntaments, que som els que coneixem els nostres pobles i ciutats». També ha afegit que vol millors serveis públics, com els sanitaris i els mossos, amb 570 nous efectius «independentment dels que es van jubilant i rellevant». Ha afegit que «el missatge de restituir el Major Trapero és clar: més enllà de la política, ha demostrat la seva professionalitat, al capdavant de la Conselleria que portarà Núria Parlon».


 

 

També ha dit que «Illa es compromet a impulsar el nou finançament per a Catalunya en 100 dies». Segons ha dit Xavier Amor, «està claríssim que Catalunya necessita rebre més, perquè aporta més, i també per als ajuntaments». Ha destacat el Pla Renove en Habitatge que permetrà injectar diners per ajuts en reformes i també plans d'habitatge». Xavier Amor ha demanat el vot per Salvador Illa dient que «té les idees molt clares i amb visió des de Pineda -segons ha dit- ens hi juguem la residència pública per a la gent gran, la Llei de Barris, més Mossos o ajudes a les urbanitzacions».

 

Pel que fa a la llista per Barcelona ha dit que «a l'Alícia Romero (nº2) se li ha fet justícia a la seva feina, i demostra la confiança que té Illa, perquè és una gran parlamentària i té capacitat de pacte». També ha dit que el pinedenc Guillem Mateo (nº29), que forma part d'Units per Avançar, entrarà com a diputat. I també ha dit que «està molt content que el regidor Javier Aguirre estigui a la llista». També hi ha un suplent de Pineda que és Damian Ferreiro.