Vés al contingut
h

L'Aplec de l'Erola es farà el 9 de juny i ja es poden comprar tiquets per l'arròs

L'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà torna el diumenge 9 de juny amb actes culturals i festius que sempre tenen molt bona acollida. Des d'avui ja es poden comprar tiquets per l'arròs a la botiga Herbes del Carrer Roig i Jalpí. Els tiquets al preu de 5€ són limitats.

Al matí es farà la Ruta guiada pels Camins de Bast amb sortida de Cal Capità a 2/4 de 8 del matí. És una ruta històrica que encara es fa servir per baixar a peu d'Hortsavinyà a Pineda. La inscripció és gratuïta i cal que porteu aigua, esmorzar i si voleu, el dinar, per participar a l'Aplec de l'Erola. De l'aplec destaca el concert de música tradicional Radiokuartet i ball de sardanes curtes. El fi de festa anirà a càrrec de la banda 'The Sun Cats' que fa versions de temes clàssics que sorprendrà per la qualitat que té la banda.

 

L'arros ecològic de muntanya

Aquesta edició es farà un dinar de germanor basat en amanida tèbia d'arròs amb verdures i bolets i herbes del Montnegre al preu de 5€. Es pot comprar el tiquet a la botiga Herbes del c/Roig i Jalpí, a l'adreça electrònica caudepineda@hotmail.com o bé al telèfon 639 27 88 32 i a Can Pica d'Hortsavinyà (Tordera). El dinar va a càrrec de les cuineres de 'La Cuineta Xup-Xup'. Enguany, el menú ha canviat degut al perill extrem de foc al bosc.També es farà el tradicional mercat d'artesania amb productes del Montnegre, la missa a Sant Llop a les 12 del migdia i la cercavila fins la petita ermita de l'Erola amb els Gegants d'Hortsavinyà, els de Pineda, Santa Susanna i els de Palafolls.

L'Aplec de l'Erola té el suport de molts particulars i veïns i el suport de l'Ajuntament de Tordera, la Diputació de Barcelona i del Cau de Pineda.

Trobareu més informació aquí