Vés al contingut

ÉS MIGDIA

Magazine d'entrevistes, amb Maria-Josep Hernàndez. De dimarts a divendres, de 13,30 a 14,00h. 

AUDIOS DELS PROGRAMES:  http://alacarta.radiopineda.cat/#/programs/esmigdia

 

La periodista Maria-Josep Hernàndez

 

L’educació, la salut, el creixement personal, l’economia, (comerç, turisme, consum...), les entitats associatives, el medi ambient, la psicologia, la cultura, els serveis municipals (Innova, Policia Local, Benestar Social...), són algunes de les temàtiques principals de les entrevistes del programa magazine que condueix la periodista Maria-Josep Hernàndez.

 

El CAP de Pineda (ABS de Pineda, Poblenou i Santa Susanna) participa al programa amb l'espai La nostra Salut , amb la participació de diversos professionals de l'ambulatori. I també, com a novetat d'aquest any, l'espai Família i Salut, dirigit a pares i mares,  impulsat conjuntament per l'Ajuntament de Pineda, el CAP i Ràdio Pineda. Altres espais fixes del programa són el de Creixement Personal, l'Espai Solidari, Cartellera Teatral, L'advocat a la Ràdio i Raons de pes (Alimentació amb cuina de proximitat i de temporada).

 

També es fan edicions especials, amb motiu de dates assenyalades i dies Internacionals, i monogràfics dedicats a campanyes específiques o esdeveniments a nivell local.