Vés al contingut
Lama Wangchen amb Ràdio Pineda

Ràdio Pineda entrevista el Lama Wangchen, representant del Dalai Lama a Europa

Fotos: Geno Velasco

Ràdio Pineda ha entrevistat el lama Thubten Wangchen, que ha inaugurat la 17a edició del Somriure de Pineda, organitzat per GONG Associació. El Lama Wangchen és el representant del Dalai Lama a Europa i director de la Casa del Tíbet de Barcelona.

En l'entrevista, pel programa És Migdia, amb Maria-Josep Hernàndez, parla de actituds davant la vida, la salut interior, l'alegria com a font de salut i el Karma. Explica que el Karma és la llei causa-efecte, en què fent el bé et retorna el bé, i fent mal, t'acaba retornant el patiment i el dolor. També parla de la ment i del seu potencial per ajudar a crear felicitat: «Els problemes i el sofriment hi són per a tota la humanitat, però són impermanents. Cal aprendre a actuar, a pensar i a parlar de forma positiva, a ser alegres i ser amables, per un mateix i pel conjunt de la societat.»

ESCOLTA L'ENTREVISTA

 

Lama Ràdio Pineda

Alguns dels seus missatges?

"És important cuidar la salut, però no només la física, sinó la mental"

''Totes les religions busquen el mateix: el cristianisme, l'Islam, el Budisme, tenen un missatge de pau i de que siguem bones persones''

''El budisme no és només una religió, és una filosofia sobre la vida quotidiana, sobre com actuar millor en el dia a dia. Buda no demana que et passis el dia resant. Demana que siguis bona persona."

Lama Ràdio Pineda