Vés al contingut
jordi

El cuiner pinedenc Jordi Oliver i Turné ens parla del seu restaurant a Tòquio

Escolta el programa l'És Migdia

 

El cuiner pinedenc Jordi Oliver i Turné, que té un restaurant a Tokio, al Japó, ha estat entrevistat per Ràdio Pineda. Jordi Oliver fa 13 anys que viu al Japó i té la Fonda Sant Jordi, un restaurant de cuina catalana, amb la millor cuina del nostre país, per uns clients sempre molt exigents amb la qualitat culinària. Jordi Oliver ha dit que las seva cuina «té ànima perquè és el que busca el client japonès».

Jordi Oliver també ha dit que «estima la seva feina amb passió, i sempre busca millorar els seus plats, la varietat, el maridatge dels millors vins i buscant sempre la màxima qualitat». També ha dit que només hi ha dos restaurants catalans a Tokio, i rep la visita de turistes del nostre país quan visiten la ciutat, i alguns comensals també han estat de Pineda i del Maresme.

toquio

La Fonda Sant Jordi és un restaurant que ofereix productes catalans i japonesos, però sempre emmarcats dins la cuina catalana. Jordi Oliver té una amplíssima trajectòria dins del món de la cuina i ha estudiat i treballat amb bons professionals, entre els que hi Carme Ruscalleda entre altres. A la carta del seu restaurant hi destaquen l'arròs a la cassola caldós, i una àmplia varietat d'arrossos, i la resta de plats tradicionals catalans, així com els vins i les postres del nostre país.

http://fondasantjordi.wixsite.com/home

oliver