Vés al contingut
Jordi Planas a Ràdio Pineda

Ràdio Pineda entrevista Jordi Planas, coordinador a Catalunya de la campanya de l'Agenda Llatinoamericana

Escolta AQUÍ l'entrevista

Aquest dimecres arriba a Pineda la presentació de l'Agenda Llatinoamericana Mundial 2019 , que té per lema «Les Grans Causes en allò petit» a càrrec de Jaume Pera i Jordi Planas. Serà a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Cívic Poblenou, en un acte organitzat per Gong Associació. L'agenda estarà a la venda en l'acte, i també és a la venda a la Parròquia de Poblenou i a les llibreries.

agenda

El programa Pineda es Mou, de Ràdio Pineda, ha entrevistat Jordi Planas, coordinador a nivell de Catalunya, de la campanya de l'Agenda. Ha explicat que fins ara, l'Agenda Llatinoamericana ha servit per abordar, a través d'articles, les grans causes de la humanitat, però enguany es fixa «en les petites causes de cada dia, les lluites quotidianes». En aquesta edició, hi ha diferents personalitats que expliquen les seves causes personals, com és el cas de Joan Surroca i Arcadi Oliveres.

 

Joan Surroca, educador i exdiputat al Parlament, explica com ell i la seva dona, Anna Maria, s'han enfrontat conjuntament al tumor cerebral que li van diagnosticar a ella l'any 1984 . També l'economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres, explica la lliçó de vida que li va suposar la mort del seu fill Marcel de càncer als 28 anys

L'Agenda compta amb l'estructura d'una agenda normal, per fer anotacions per dies i per setmanes, i alhora, compta amb molts articles. La presentació és a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cívic Poblenou.