Vés al contingut
Laura Cabello

Laura Cabello: "Visc gràcies a la persona de qui em van trasplantar els pulmons"

 

Escolta AQUÍ el programa pineda eS mOU

 

El proper dissabte 3 de novembre es celebrarà a Santa Susanna una festa benèfica per recaptar fons per a la investigació del trasplantament pulmonar. Familiars i amics de Laura Cabello, diagnosticada d’Hipertensió Arterial Pulmonar Primària i recentment trasplantada dels dos pulmons, han organitzat activitats durant tot el dia per a conscienciar d’aquesta malaltia rara i recordar la importància de donar òrgans.

 

Laura Cabello ha participat al programa Pineda Es Mou, de Ràdio Pineda, on ha explicat la seva vivència quan, als pocs dies de donar a llum a la seva filla Inés, se li va presentar la malaltia, i va haver de ser ingressada.  Ara fa un any li van fer el trasplantament dels dos pulmons després d'una llarga estada a l'hospital i viure connectada a una màquina. Laura Cabello està molt agraïda a l'equip mèdic que l'ha atès i per descomptat a la persona que va donar els seus òrgans i li va donar una segona oportunitat.

 

La festa de dissabte servirà per promoure que les persones, en vida, es facin donants. També per recaptar fons per a la investigació del trasplantament pulmonar. Les activitats començaran a les 10 del matí i l’acte central comptarà amb la presència de la pneumóloga de l’hospital Germans Trias i Pujol, la doctora Marisol Prats, que acompanyarà a Laura Cabello explicant la seva experiència, entre d'altres participants.

 

La festa començarà a les 10 del matí. Hi haurà classes de zumba, festa Holly, exhibició de motos... també hi haurà un espai per donar sang, un acte imprescindible, no més pel que fa a transplantaments. Els beneficis es destinaran a la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron-Institut

Entrevista
Entrevista al programa Pineda Es Mou

cartell