Vés al contingut
Salut i +

Ràdio Pineda estrena el programa, 'Salut i +' amb el projecte Caminar per la Salut

Escolta AQUÍ el primer programa

 

Salut i + és el nou programa de Ràdio Pineda, en col.laboració amb l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Pineda i Promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda. Cada dimecres al migdia es tractaran temes de salut, des de diversos àmbits i punts de vista. El programa està presentat per la periodista Maria-Josep Hernàndez, i compta també amb la participació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

 

Caminar per la Salut

El primer programa ha estat dedicat al projecte Caminar per la Salut, que comença dilluns que ve. Els joves de l'Escola d'Adults Natura, del curs de GES1 són els protagonistes d'aquesta iniciativa, per la qual s'han format, i que consistirà en petites caminades per Pineda dedicades principalment a la gent gran. Es fa en col·laboració amb el CAP de Pineda, l'Ajuntament de Pineda i l'Escola d'Adults. El punt de trobada és cada dilluns a les 10 del matí al Casal d'Avis Les Mèlies, de la Plaça de les Mèlies. Aquestes caminades comencen el 5 de novembre i es faran cada setmana.

Al programa han participat els joves Yeimi i Jordi, i també Marisol Escribano, directora de l'Escola d'Adults Natura; Mar Latorre, responsable de promoció de la Salut de l'Ajuntament de Pineda; Laura Cases, agent de salut comunitària de l'ambulatori de Pineda; i Sílvia Ruiz, tècnica de Gent Gran de l'Àrea de Benestar Social.