Vés al contingut
Sílivia Pimienta

Sílvia Pimienta: "Vaig afrontar el càncer amb actitud positiva i concentrant-me en el present"

Ràdio Pineda s'ha afegit a la Marató de TV3 amb els programes Pineda es Mou, i el Salut i +.

 

En el programa Pineda es Mou, la pinedenca Silvia Pimienta va explicar el seu testimoni en la lluita contra el càncer, afrontant un càncer de mama. Va explicar a Ràdio Pineda la seva vivència, des del moment en que descobreix un bony al pit. Malgrat la duresa del tractament, Sílvia Pimienta explica que el més important és afrontar-ho, i sobretot, «poder-ho explicar».

 

Escolta AQUÍ "Pineda es Mou"

 

També va parlar de la seva experiència vital i d'allò que la va ajudar, que va ser, segons va explicar, concentrar-se en el temps present i mantenir una actitut positiva i ganes de lluitar. La pinedenca Sílvia Pimienta també ha posat en valor l'assistència psicològica que ofereixen als pacients a l'Hospital de Calella. Ha dit que ho recomana, perquè, segons ha explicat, hi ha persones que abandonen el tractament psicològic després de la primera visita. En l'entrevista també va participar la regidora de Participació i Barris, Sandra Villarte, i Carmen Guajardo, de El Caliu del Cor, entitat que fa coixins especials per a persones operades de càncer de mama que fan arribar als hospitals.

 

El programa Pineda es Mou s'emet cada divendres, després de l'informatiu de la 1 del migdia, presentat per la periodista Maria-Josep Hernàndez.

 

Pineda es mou