Vés al contingut
Fins diumenge podeu tastar el millor bacallà a sis restaurants de Pineda
Cos
Una bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila. Fins el 14 d’abril, 6 restaurants de Pineda han preparat un ampli ventall de plats amb el bacallà com a protagonista.
O. D. dv., 12/04/2024 - 09:20
Image
1
Etiquetes
Sis restaurants participen a la 31a edició de les Jornades del Bacallà
Cos
Pineda és també gastronomia. Fins el 14 d’abril no us perdeu les 31es jornades del bacallà. 6 restaurants de Pineda han preparat a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista, elaborant una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.
J.B. dv., 05/04/2024 - 09:58
Image
1
Etiquetes
Continuen a Pineda les jornades del Bacallà amb la millor gastronomia i servei
Cos
Pineda celebra la 30a edició de les Jornades del Bacallà fins el 10 d’abril. Enguany hi participen 14 establiments entre els quals trobem un ampli ventall dels millors restaurants i empreses dedicades a la gastronomia. Els restaurants i establiments pinedencs ofereixen plats amb el bacallà com a protagonista.
J.B. dc., 05/04/2023 - 09:02
Image
1
Etiquetes
Inaugurades les jornades del Bacallà a Pineda, que celebren 30 anys
Cos
Hi participen 14 establiments entre els quals trobem un ampli ventall dels millors restaurants i empreses dedicades a la gastronomia. Oferiran plats amb el bacallà com a protagonista i es podran degustar una trentena de plats diferents. La presentació d'ha fet aquest divendres al restaurant Peix Grillat, a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda; i el restaurador Ramon Terridas, de Peix Grillat.
MJH dv., 24/03/2023 - 08:25
Image
1
Etiquetes
El restaurant Can Formiga, el Pura Brasa, el Chicken&Fish i la pizzeria Què bona!, participen al 'Temps de pèsols'
Cos
Les jornades gastronòmiques del pèsol s’allarguen fins l’1 de maig i s'ofereixen plats com ara pèsols amb sípia, pèsols amb costella, amb rap, dins de raviolis, en amanida, en pizza... hi ha mil i una combinacions per incloure aquest producte. Quatre restauradors de Pineda participen a les jornades que es fan al Maresme.
J.B. dt., 14/03/2023 - 08:43
Image
1
Etiquetes
5 restaurants de Pineda participen a les jornades gastronòmiques ‘Temps de Maduixes’
Cos
Els restaurants pinedencs Can Formiga, Chicken&Fish, Pizzeria Que bona!!, el Pura Brasa i el Saboréate participen fins el dia 29 de maig a les jornades gastronòmiques ‘Temps de Maduixes’.
J.B. dc., 04/05/2022 - 08:56
Image
1
Subscriu-te a restauració