Vés al contingut
Cel variable

Setmana variable amb el pas de petits fronts

Dilluns estable amb el pas de núvols i temperatures voltant els 16º. Aquesta pròxima nit tornarà a quedar serena, amb mínimes de 0º. També entrarà un petit front que deixarà el cel tapat, bona part del dia, amb ambient molt fred.
Temps variable

Una mica de tot

Divendres amb temps variable i cap de setmana amb una mica de tot: dissabte el cel quedarà mig ennovulat a partir del migdia i diumenge també serà un dia força variable. No s'espera que plogui, però la matinada i matí de dilluns es podria escapar algun ruixat.
Temps variable

Pluges, vent i fred de curta durada

La nit, matinada i matí de divendres esperem els ruixats al Maresme. Serà de curta durada, perquè divendres, a partir del migdia, escamparà i s'obriran clarianes.
1

Divendres variable i cap de setmana amb una mica de tot

Avui cel mig tapat que pot deixar algun plugim en hores de tarda. Dissabte serà un dia radiant de sol i diumenge ens afectarà un front, poc actiu, que podria deixar algun plugim. Dilluns ens creuarà un altre front, aquest serà més actiu, amb possibilitat de ruixats amb més entitat.
Temps variable

Inestabilitat fins dimecres

Temps variable fins dimecres. Inici de setmana variable, amb alguna clariana i temperatures contingudes. Aquest próxima nit i matinada podria arribar algun ruixat o tempesta a la costa.
Subscriu-te a Temps variable