Vés al contingut
Fuita d'aigua

L'Ajuntament de Pineda i Sorea acorden una inversió de 205.000 € per quatre actuacions urgents a la xarxa d'aigua

El cost l'assumirà la companyia i no repercutiran en el rebut de l'aigua dels consumidors. L'Ajuntament de Pineda va convocar ahir una reunió amb Sorea després de l'avaria del 16 de març que va deixar sense aigua 5.000 abonats durant 24 hores. L'Ajuntament de Pineda i l'empresa adjudicatària del servei de l'aigua al municipi, Sorea, es van reunir ahir, en una trobada d'urgència acordada després de l'avaria de Roig i Jalpí, que el 16 de març va deixar 5.000 usuaris sense aigua durant 24 hores. Va ser una avaria en què una mateixa canonada es va trencar per tres llocs.

Sorea

Tall d'aigua a Poblenou per tasques de millora de Sorea a la xarxa

Aquest matí de dimarts hi ha un tall programat de l'aigua a Poblenou que afecta tot el barri. Segons ha informat Sorea, amb l'objectiu de millorar la xarxa d'aigua, es farà la instal·lació d’una vàlvula d’alleujament, per evitar sobrepressió.

Sorea ha informat prèviament, penjant cartells per avisar als usuaris i s’ha comunicat també en persona a les escoles, l'institut i també l'ambulatori de Poblenou.

Si no hi ha complicacions, la previsió de Sorea és que el servei es pugui restablir abans de les 3 de la tarda.

Imatge del passeig Marítim de Pineda de Mar

El Consell Comarcal repararà una instal·lació de la xarxa d'aigua de l'Alt Maresme

El Consell Comarcal farà millores en el sistema de subministrament d’aigua arran d'una avaria a Santa Susanna que afecta al subministrament de bona part de les poblacions de l'Alt Maresme. Es va decetar una fuita en una instal·lació que controla l’aigua del dipòsit general de 18.000 m3 que abasteix els municipis de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol, Canet de Mar i Arenys de Mar. Aquesta xarxa supramunicipal està gestionada pel Consell Comarcal que farà la reparació entre aquesta setmana i principis del mes vinent.

Subscriu-te a aigua