Vés al contingut
jordi sanchez

L'ANC demana que s'aixequi la suspensió de la Declaració d'Independència de Catalunya

El Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana, reunit aquest dijous demana aixecar la suspensió de la Declaració d'Independència davant la resposta que ha donat Rajoy des de Madrid. L'ANC ha acordat fer públic el seu posicionament en relació a la situació política actual i considera que el govern central «no aposta pel diàleg i per tant ja no té cap sentit mantenir suspesa la declaració». Demanen aixecar implementar la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la República.

can comas

Acte de suport al referèndum de l'1-O amb el nom 'Votarem!'

Amb el títol 'Votarem!', aquest dimecres es fa un acte a Pineda organitzat pels partits que defensen el referèndum i l'ANC i Òmnium Cultural. A l'acte hi participarà Jordi Pairó de l'ANC i Marina Gay d'Òmnium, així com el senador Josep Maria Cleries, del PDECAT, Isaac Peraire d'ERC, el mataroní Xavier Safont-tria de la CUP, i Magda Casamitjana del Moviment d'Esquerres MES.

samarreta del si

La samarreta del 'sí' s'ha tintat en una empresa de Pineda

La samarreta oficial de l’Assemblea Nacional Catalana per a la diada es confecciona íntegrament al Maresme i es calcula vendre’n aproximadament unes 600.000 unitats. Una empresa de Mataró s'encarrega de supervisar la producció de les samarretes que han estat teixides en una empresa d'Arenys de Munt i han estat tintades en una empresa de Pineda. A la samarreta s'hi pot veure un disseny de Jordi Calvís, amb el «Sí» en diverses llengües.

anc

Pineda per la Independència fa les inscripcions per participar a la Diada de l'11 de Setembre

Pineda per la Independència continua ocupant les places pels autocars per participar a la manifestació de l'11 de Setembre de Barcelona. El preu de l'autocar és de 10 euros. També podeu encarregar el pack de samarreta, bossa i ventall, al preu de 15 euros el pack (el marge un cop deduït el cost, va destinat en la seva totalitat a la campanya del SÍ). Aquest any, i per primera vegada, la samarreta està feta íntegrament a Catalunya, en concret en empreses de Pineda, Arenys de Munt i Mataró.

Subscriu-te a anc