Image
1

Aquest dissabte es fa la XXX Nocturna de Pineda

Cos
El Club Ciclista Pineda organitza un any més la 'La Nocturna de Pineda'. L'entitat fa 30 anys que la organitza i és una de les proves més populars del Club Ciclista Pinedenc. La sortida és a les 7 de la tarda des del davant de l'Ajuntament i la marxa té dos recorreguts.
Image
1

Roger Parella de Bicis Poch guanya l'Open Girona de BTT en categoria junior

Cos
La prova s'ha disputat a Sant Hilari i ha tornat a demostrar un gran estat físic i mental en guanyar la prova. La seva carrera esportiva és plena d'èxits i demostra que es troba en un gran estat de forma. Mentrestant, en Marcel Márquez ha acabat 10è de la general en categoria cadets. Cal destacar també que Pol Ramírez també ha fet un bon paper en acabar 17è de la cursa.