Vés al contingut
Adiam

ADIAM i Gent de Pineda sortegen entrades pel concert de David Bisbal

Justament ahir, ADIAM fa ver el sorteig de dues entrades per aquest concert, que li ha servit per recaptar fons pels projectes de l'entitat. El sorteig es va fer en directe per Ràdio Pineda i la guanyadora va ser Ana Vergara de Malgrat de Mar. Avui s'ha fet el sorteig de les entrades que ha regalat l'associació de comerciants i empresaris Gent de Pineda.

ADIAM Racing PIneda

Josep Palmarola i Joel Salvador (ADIAM Racing Pineda), escollits per la selecció Espanyola sub'19 per disputar el Jocs ParaEuropeus

Els jugadors de l'ADIAM Racing Pineda,Josep Palmarola i Joel Salvadó ha estat seleccionats amb la selecció Espanyola sub'19 per a disputar el Jocs ParaEuropeus per a esportistes joves a ItÀlia. Els Jocs seran a l'octubre d'aquest any i es disputaran la classificació pel mundial.
 
Així ho ha fet públic el club, que aquest cap de setmana l'equip de l'ADIAM Racing Pineda ha disputat la tercera jornada de la Lliga Nacional de Futbol-7 de Paràlisis Cerebral a Molins de Rei. L'equip dirigit per en Marc Pujadas i en Victor Lacasta ha finalitzat en 8a posició.
El torneig de l'any passat

Es juga a Pineda el Campionat de Catalunya de Futbol 7, de paràlisi cerebral

Dissabte es jugarà al Camp de Futbol de Can Xaubet el Campionat de Futbol 7 de paràlisis Cerebral. L’Adiam Racing Pineda, coorganitzador juntament amb la Federació, el Disport i l’AE Badalonès lluitaran dissabte per guanyar el Campionat de Catalunya de Futbol 7. El torneig es jugarà al camp de futbol  de Can Xaubet a partir de les 10 del matí.

Adiam Racing Pineda

L'ADIAM Racing Pineda acaba quart a la Lliga

L'equip de paràlisi cerebral del Racing Pineda, va disputar la 5ª jornada de lliga al Pavelló de Can Xaubet el dissabte 11 de Març. El partit va acabar en un 2-5 a favor del Disport Pallejà, equip que va ser el subcampió de la competició. Cal destacar la presència de Jorge Peleteiro, seleccionador absolut de la selecció espanyola de Futbol-7, que es va desplaçar fins a Pineda de Mar.

ÈXIT ROTUND A LA IV TROBADA D'ESCOLETES DEL RACING

Subscriu-te a adiam