Vés al contingut
fred

Ambient fred d'hivern

Ambient d'hivern amb temperatures que avui no superaran els 10º de màxima. De nit, les mínimes tornaran a ser negatives. Tot i el fred, el temps és força estable durant el cap de setmana.
Cel rogent

Jornada freda i cal abrigar-se bé

Temps estable però amb ambient d'hivern. Les màximes avui no superaran els 10º, i quan es faci fosc, la temperatura caurà de nou en picat, amb valors que es podrien quedar en els 4 graus negatius, de nit i matinada, si queda la nit serena i afluixa el vent. Per tant, cal abrigar-se bé avui.
fred

Aquest dijous ens afectarà una massa d'aire fred àrtic

Baixada notable de les temperatures amb màximes que no arribaran als 10º i les mínimes es quedaran en els 0º o per sota. Bufarà vent de tramuntana i farà augmentar la sensació de fred. Aquest dijous caldrà abrigar-se perquè l'ambient serà de rigurós hivern.
Temps estable

Bon temps amb el pas de núvols prims

Temps estable amb el pas de núvols prims i temperatures sense canvis. S'acosta una massa d'aire fred àrtic que ens afectarà dijous amb una baixada contundent dels termòmetres.
Ambient hivern

Esperem fred d'hivern pel cap de setmana

Dissabte entra el fred però el notarem sobretot diumenge en què la màxima no passarà dels 12-13º. La matinada de dilluns la temperatura mínima quedarà per sota dels 5º. Encara es manté el temps estable i dissabte esperem pluges tot el dia.
Subscriu-te a fred