Vés al contingut
fred

Arriba el fred àrtic que farà baixar els termòmetres amb fred de rigurós hivern

Avui arriba la glopada d'aire fred àrtic i durarà,ben bé, fins dimecres-dijous de la setmana que ve. Avui augment de la nuvolositat, ambient rúfol, risc de precipitacions a partir del vespre-nit, poca cosa. Temperatures més baixes,màximes voltant els 11-12º. Demà dijous dia radiant de sol, ambient molt sec, vents fluixos, màximes 11-12 graus.

vent

Cops de vent de 65km/h a Pineda

Cops de vent forts a Alt Maresme i humitats per sota del 20%. Pineda Centre 60kmh, Vall de la Riera 65kmh, Calella 60kmh, Malgrat 80kmh i Blanes 65kmh. Ambient molt eixut que deixa els cultius d'horta ben pensits i els boscos tela la pallissa que reben amb aquesta ventada de nord. Temporal de vent i de mar, especialment mar endins.
A travès de satèlit podem veure l'aigua del mar aixecada pel vent huracanat, amb aquests colors blanquinossos.

Foto de Francesc Millan

El bon temps s'imposa tota la setmana

Domini del sol, algun nuvolet prim, vents fluixos, mar tranquil·la. Dimecres i dijous estarem sota els efectes d'una massa càlida, per tant dominarà el sol, les temperatures seran més altes, amb màximes que voltaran els 23-24º, i els vents seran fluixos. Una situació que es mantindrà fins divendres.

platja de pineda

Cap de setmana variable i temperatures suaus

Avui cel ennuvolat, núvols baixos tot el dia, possibilitat d'algun petit ruixat, però poca cosa. Vents fluixos de llevant. Temperatures avui que començaran a baixar amb màximes de 21- 22º. Demà restes de núvols baixos fins al migdia. Les temperatures demà baixaran, entre els 20-21º. A la tarda s'obriran clarianes.

Subscriu-te a el temps