Vés al contingut
Samarreta solidària de Pineda

A la venda la samarreta solidària de Festa Major 2017

Ja podeu comprar a Can Comas la samarreta solidària de la Festa Major que enguany col·labora amb la Fundació Infantil Ronald McDonald, concretament amb la Casa Ronald McDonald que la fundació té a Barcelona molt a prop de l’Hospital Vall d’Hebron.

Ple de l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda on s'aprovaran les bases per a beques escolars i l'atorgament de subvencions sobre l'IBI a les persones desfavorides. El ple també tractarà un dictamen a petició d'ERC-JXP sobre la composició de la Comissió Informativa i la Comissió de Comptes. El ple de dijous també aprovarà la modificació del reglament d'ús del Centre Cívic Poblenou i el projecte d'obres a la planta baixa de la piscina de Can Xaubet. El ple donarà compte de l'estat d'execució del pressupost i té quatre mocions presentades.

Inauguració de l'Oficina de Turisme

Pineda estrena la primera Oficina de Turisme de Catalunya digital i interactiva

Pineda estrena la nova Oficina de Turisme, la primera Oficina digital i interactiva de Turisme de Catalunya, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament. Els visitants poden descobrir les activitats i les pantalles interactives, la informació virtual i presencial, i conèixer també el racó infantil, entre d'altres propostes innovadores. L'espai, modern i lluminós, ha estat dissenyat pels serveis tècnics municipals, i la instal.lació digital ha anat a càrrec de Telefònica.

ple de gener

Punts i torn obert de paraules del Ple Municipal de l'Ajuntament de Pineda

El ple de febrer de l'Ajuntament de Pineda també va aprovar l'informe favorable a les tarifes proposades per l'Associació de taxistes de Pineda per aquest any.

El ple va debatre i aprovar una moció del Grup municipal de Pineda sí Pot de suport a les persones afectades per les clàusules sòl. Van votar a favor Pineda Sí Pot, PSC, PdeCAT, ERC-JxP i ICV-EUIA. El PP i C's es van abstenir. Van assegurar compartir l'esperit de la moció però no la forma en que estava redactada.

El ple de l'Ajuntament de Pineda

Dijous es reuneix el Ple Municipal de l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda. El ple portarà a aprovació la supressió de fitxers amb dades de caràcter personal i la creació d'un nou fitxer, i també tractarà modificacions d'ordenances fiscals i taxes. En el ple es portarà a aprovació la liquidació resultant corresponent a l'any 2015 presentada per l'empresa adjudicatària del servei de subministrament d'aigua potable SOREA, S.A.

Subscriu-te a ajuntament