Vés al contingut
Samarreta solidària de Pineda

A la venda la samarreta solidària de Festa Major 2017

Ja podeu comprar a Can Comas la samarreta solidària de la Festa Major que enguany col·labora amb la Fundació Infantil Ronald McDonald, concretament amb la Casa Ronald McDonald que la fundació té a Barcelona molt a prop de l’Hospital Vall d’Hebron.

Ple de l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda on s'aprovaran les bases per a beques escolars i l'atorgament de subvencions sobre l'IBI a les persones desfavorides. El ple també tractarà un dictamen a petició d'ERC-JXP sobre la composició de la Comissió Informativa i la Comissió de Comptes. El ple de dijous també aprovarà la modificació del reglament d'ús del Centre Cívic Poblenou i el projecte d'obres a la planta baixa de la piscina de Can Xaubet. El ple donarà compte de l'estat d'execució del pressupost i té quatre mocions presentades.

Inauguració de l'Oficina de Turisme

Pineda estrena la primera Oficina de Turisme de Catalunya digital i interactiva

Pineda estrena la nova Oficina de Turisme, la primera Oficina digital i interactiva de Turisme de Catalunya, ubicada a la planta baixa de l'Ajuntament. Els visitants poden descobrir les activitats i les pantalles interactives, la informació virtual i presencial, i conèixer també el racó infantil, entre d'altres propostes innovadores. L'espai, modern i lluminós, ha estat dissenyat pels serveis tècnics municipals, i la instal.lació digital ha anat a càrrec de Telefònica.

ple de gener

Punts i torn obert de paraules del Ple Municipal de l'Ajuntament de Pineda

El ple de febrer de l'Ajuntament de Pineda també va aprovar l'informe favorable a les tarifes proposades per l'Associació de taxistes de Pineda per aquest any.

El ple va debatre i aprovar una moció del Grup municipal de Pineda sí Pot de suport a les persones afectades per les clàusules sòl. Van votar a favor Pineda Sí Pot, PSC, PdeCAT, ERC-JxP i ICV-EUIA. El PP i C's es van abstenir. Van assegurar compartir l'esperit de la moció però no la forma en que estava redactada.

Subscriu-te a ajuntament