Vés al contingut
1

Si ets dona i lideres un negoci, divendres pots participar a la jornada organitzada per l'Associació «Dóna't un impuls»

Si ets dona i lideres un negoci, divendres pots participar a la jornada organitzada per l'Associació «Dóna't un impuls». Es tracta d'una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones del Maresme i província de Barcelona. El Tecnocampus de Mataró acull la VII edició de la Jornada amb el títol Alimenta la teva positivitat, l’Alimenta el teu Negoci 2021. Estarà dedicada a reforçar l'actitud positiva de les participants, com a pilar bàsic i imprescindible per a la salut dels negocis. L'objectiu és fer una jornada per a dones empresàries, constructiva i alentadora, per accelerar la tornada a la normalitat.

 

Inauguraran la jornada l'Alcalde de Mataró, David Bote, la Diputada delegada de Promoció Econòmica i Ocupació, Eva Menor, i la presidenta de Dóna't un Impuls, Anna de Quirós. La jornada és divendres durant tot el matí al Tecnocampus de Mataró, amb inscripció gratuïta. Es pot participar de forma presencial o telemàtica.


 

Per informació i inscripcions: https://www.donatunimpuls.com/alimenta-el-teu-negoci-2021-alimenta-la-teva-positivitat/#inscripcio


 


 


 

En què consistirà?


 

Totes les persones hem estat colpejades per aquesta crisi. Per aquest motiu, la tornada a la normalitat requereix actitud positiva per recuperar protagonisme a la vida pública i per guanyar més representativitat a l’empresa i als mitjans de comunicació. És clau cultivar aquest camí d’empoderament de les dones amb una actitud positiva davant la vida. Ara que d'alguna manera tenim la sort de re-començar, les dones empresàries tenim la responsabilitat de mirar a la vida amb actitud positiva per poder detectar oportunitats i continuar liderant els nostres negocis.

 

Per aquest motiu, aquesta jornada Amb aquest objectiu hem convidat com a primer plat a Xavier Marcet, expert en innovació i optimista nat, per tal que ens ajudi a detectar oportunitats, i ens orienti sobre què hem de transformar, aprendre i desaprendre, per a assolir un millor lideratge empresarial. I d'altra banda a les postres, la Laura Chica, com a desenvolupadora de talent, ens ajudarà amb tècniques clares per adaptar i superar els reptes. La jornada també comptarà amb un segon plat més pràctic, de la mà de dues consultores sòcies, l'Elisenda Porras i l'Elvira Garcia, qui conduiran un taller on les assistents podran dur a terme un exercici d'autodiagnosi de les seves habilitats i competències al capdavant dels seus negocis, per tal d'identificar tant allò que els funciona bé a les seves empreses com aquelles palanques que caldria potenciar.