Vés al contingut
1

Els Maduixots inicien la seva desena temporada

 

 

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima ha celebrat la seva primera actuació d’aquesta temporada a Badalona. La colla va realitzar una diada completa de tres castells i pilars (p4, 3d6, 4d6, 3d6a, p4) i els van acompanyar els Sagals d’Osona i els Castellers de Badalona, la colla amfitriona. Enguany la colla espera que sigui un any especial, on els actes del desè aniversari començaran a celebrar-se a finals de temporada i recorreran les places dels pobles de la comarca.

El mes de novembre, els maduixots viatjaran a Madrid a actuar amb la colla local, la Colla Castellera de Madrid, coneguda amb el sobrenom de Los Gatos. Des de la colla animen a tothom qui ho vulgui a participar-hi i a anar a provar un assaig al seu local de Pineda (C/ Montseny, 84), els dimarts a les 20h i els divendres a les 20:30h. La participació està oberta a qualsevol persona, tothom pot trobar la seva posició dins d’una colla castellera.

També hi ha assajos específics per a la canalla, els dimarts a les 19h i els divendres a les 19:30h, al mateix local que van estrenar ara fa un any. Per participar-hi només cal anar-hi directament en els horaris indicats o bé posar-se en contacte amb la colla a través del seu correu electrònic castellersaltmaresme@gmail.com o per telèfon al 636 39 27 52.