Vés al contingut
1

S'activa la zona verda del passeig marítim de Poblenou

 

Es tracta del primer tram que entrarà en funcionament des d'avui i que s'allargarà tot el passeig fins a l’estació de tren a partir de mitjans de juny. A banda de les tarifes de zona verda convencional, també hi haurà tarifes especials de mitja estada (3€/12h) o llarga estada (6€/24h).

D’aquesta manera l’inici de la zona verda al passeig de Poblenou coincideix amb l’inici habitual de la zona verda d’estiu, que s’activa avui fins el 31 d’agost en aquells carrers que, durant la temporada estival, presenten més demanda d’aparcament.


 

Tramitació del segon tram de la targeta resident

Per aquelles persones que van escollir tramitar la targeta resident només en el primer període, han de renovar-la per tal de poder seguir aparcant a la zona verda a partir de l’1 de juny i fins el 31 de desembre. És el cas d’aquelles persones que, tot i no pagar l’impost de circulació a Pineda de Mar, sí hi paguen l’IBI, són titulars d’un negoci al municipi o bé hi treballen per compte aliè i que no van renovar per tot el període vigent (1 d’agost 2020 a 31 de desembre de 2021). Per fer aquesta tramitació presencialment cal demanar cita prèvia al 931613101 o bé enviant un correu a info@viapunt.cat indicant matrícula i DNI.