Vés al contingut
Feu la festa amb seguretat

Crida a la responsabilitat davant la Revetlla de Sant Joan

Les Agrupacions de Defensa Forestal fan una crida a la prevenció amb l'ús dels petards amb motiu de la Revetlla de Sant Joan, que és aquesta nit. Els petards i els focs artificials han causat 90 incendis en cinc anys, i la Generalitat també alerta de no fer ús dels fanalets de paper, una tendència en auge, i que són "ingovernables" i poden provocar un incendi forestal a qualsevol lloc.

Xavier cantano

Alerta pels efectes de l'onada de calor en la salut

L'estiu ha començat amb temperatures molt altes i a Pineda ja s'ha arribat als 30 graus de temperatura. Aquest inici de l'estiu està marcat pel sol i la calor, i per això, la gent gran, els infants, els malalts crònics i les persones que treballen a l’aire lliure han d’extremar la precaució per evitar cops de calor.

Ramon Masachs a Ràdio Pineda

La Parròquia de Poblenou continuarà sense cobrar per cap enterrament

«La Parròquia de Poblenou continuarà sense cobrar per cap enterrament». Així ho ha anunciat el rector de parròquia de Poblenou, Ramon Masachs, a través d'un comunicat que ja s'ha fet públic al web parroquial i que sortirà publicat aquest cap de setmana. El full ve arran que les parròquies de l'Arxiprestat cobraran 100 € de les companyies asseguradores per cada enterrament, en el cas que el difunt tingui contractada una assegurança.

Parc de Montnegre

La Diputació de Barcelona inicia el pla de prevenció de foc forestal

La Diputació de Barcelona ha començat la campanya 2017 d’Informació i Vigilància contra incendis forestals (PVI), un programa de suport als municipis en la prevenció de focs al bosc. El Montnegre i Corredor té 18 informadors, 6 punts fixos de guaita , 3 enginyers i 4 operadors. En total, són 35 persones que vetllen pel bosc i per lluitar contra els incendis.

Subscriu-te a Societat