Vés al contingut
Sergio Medel i Eva Morejón

Canvi de Vara de la Hermandad del Rocío

Foto: Sergio Medel i Eva Morejón (Arxiu R.P.)

La Hermandad Ntra Sra del Rocío de Pineda farà aquest diumenge l'acte del Canvi de Vara d'Hermano Mayor, un dels actes més importants que celebra l'entitat.

plaça palmeres de pineda

Remodelació de la jardineria de la Plaça de les Palmeres

Els jardiners dels Serveis Municipals duen a terme aquests dies una remodelació de la Plaça de les Palmeres. S'hi estan plantant palmeres de l'espècie coneguda com a 'californiana' i 'cocotera' que no resulten afectades per l'escarbat morrut. S'ha eliminat també diverses plantes que hi havia fins ara, i algunes tanques metàl.liques de fa força anys.

bosc del montnegre

Els propietaris del Montnegre i Corredor alertats per l'avanç del 'tomicus'

L’Associació de propietaris del Montnegre Corredor organitza aquest dijous al Teatre Clavé de Tordera la jornada sobre patologies i gestió silvícola davant el decaïment del pi pinyer i el pi pinastre. Els pins mediterranis es troben en una situació límit molt preocupant i estant morint. Aquesta afectació s’ha fet més evident aquests últims anys observant-se una forta presència de pins secs en les zones de Maresme i Selva amb l'afectació del 'tomicus'.

centre civic poblenou

Pineda ja disposa de 16 desfibril.ladors

S'ha instal.lat un nou desfibril·lador al Centre Innova de Pineda i amb aquests ja són 16 els que hi ha a Pineda, dels quals 8 són fixes, 6 són mòbils i 2 de temporada de bany.

Subscriu-te a Societat