Vés al contingut
Nou tanatori

Pineda inaugura el tanatori junt al cementiri municipal

Pineda de Mar ja té tanatori. Està ubicat junt al cementiri municipal i aquest dijous entrarà en funcionament. La nova instal·lació és obra de l’empresa de serveis funeraris Cabré Junqueras, S. A., compta amb 4 sales de vetlla, oficines d’atenció al públic, expositor de flors, sala de cerimònies, làpides i altres serveis funeraris. També hi ha pàrquing públic gratuït exterior per 42 vehicles i un pàrquing soterrani amb 35 places. Cabré Junqueras S. A. Va guanyar el concurs públic del projecte i ha invertit un total de 2,5 M€.

Reunió a l'Ajuntament

Reunió d'entitats per preparar la Fira d'Entitats del darrer cap de setmana de maig

Les entitats i l'Ajuntament de Pineda ja preparen la Fira d'Entitats que es farà el darrer cap de setmana de maig. Ahir es va fer la reunió i la principal novetat és que la fira acabarà diumenge al migdia amb un dinar popular que farà el XIP. També hi haurà tres escenaris a la Plaça de les Mèlies, pati de Can Comas i Plaça de Catalunya. També hi haurà activitats a la Plaça Espanya. Un cop més serà la mostra de les associacions i entitats de Pineda. També hi serà present Ràdio Pineda.

 

Cau de Pineda

El Cau de Pineda participa a la trobada escolta i guia de Catalunya més gran de la història

El Cau de Pineda i la resta d'agrupaments escoltes de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya participaran el cap de setmana a la trobada més gran que s'ha fet mai. És la 'Jamborinada' que es celebrarà a Tàrrega sota el lema "La força per moure el món", amb la participació de 13.000 infants, 1.000 voluntaris i més de 250 activitats. Diumenge al matí tindrà lloc un gran acte central on es vol posar de manifest la força del moviment escolta a Catalunya.

Carrer Barcelona

Es canvien les mèlies del Carrer Barcelona per magnòlies

Els jardiners del Serveis Municipals de Pineda estan duent a terme la renovació completa dels arbres al Carrer Barcelona de Pineda. En concret s'estant retirant totes les mèlies que presentaven, en general, força mal estat, i es renoven per arbres de l'espècie magnòlia.

Els treballs es fan aquesta setmana i afecten l'aparcament del vial.

 

Subscriu-te a Societat