Vés al contingut
Equip de Joventut de l'Ajuntament de Pineda

La Regidoria de Joventut engega un curs de monitors de lleure infantil i juvenil

Si teniu entre 18 i 35 anys i esteu empadronats a Pineda, ja us podeu apuntar al curs de Monitors de lleure. El curs consta de 100 hores presencials, 25h virtuals i 25 h per a fer la memòria. El curs permetrà enllaçar amb l'estiu amb la possibilitat de fer pràctiques. N'ha parlat el tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Pineda Javier Naya. Javier Naya ha dit que el curs està dirigit als joves interessats en la formació del lleure.

Justina Muñoz a Malgrat de Mar

Els Mossos activen un helicòpter i s'amplia cap a Hortsavinyà i el Montnegre, la recerca de Justina Muñoz Barba, veïna de Pineda que va desaparèixer dissabte

Els Mossos d'Esquadra han activat un helicòpter per donar suport en la recerca de Justina Muñoz Barba, la dona de 68 anys i veïna de Pineda que està desapareguda des des dissabte. La dona estaria desorientada i pateix demència, i des de dissabte la família l'està buscant. La Policia Local de Pineda ha confirmat que la recerca també s'ha ampliat cap a Hortsavinyà i el Montnegre amb el suport de Mossos d'Esquadra, Bombers i voluntaris de Protecció Civil, que  participen en la recerca.

Afectació del tomicus

L'escarbat 'tomicus' continua afectant els boscos del Montnegre

La Diputació de Barcelona ha destinat 85.000€ per tallar els pins afectats pel tomicus, i per al 2017 n'ha previst 140.000€. Els tècnics insisteixen en que hi ha zones de bosc irrecuperables on s'han de tallar la totalitat dels arbres, sobretot al centre de la comarca i en poblacions de l'Alt Maresme com Arenys de Munt, Caldes, o Sant Cebrià entre altres. Alguns boscos estan completament afectats per l'insecte que ha matat la totalitat dels arbres.

Estudi Ràdio Pineda

Ràdio Pineda comença nova etapa amb la inauguració dels estudis, nova imatge corporativa i nova programació

Aquest dilluns, 20 de març, Ràdio Pineda inaugura els estudis i la modernització de les instal·lacions, el nou logotip i el nou claim «Energia Positiva!», així com una nova imatge sonora. Des d'avui, canvien totalment les sintonies d'informatius i el jingle cantat de Ràdio Pineda, que amb diferents versions, ha fet la cantant Txell Sust, corista d'Alejandro Sanz.

Subscriu-te a Societat