Vés al contingut
1

Aina Ponsdomènech Guinart i Txetxu Armijo, Pubilla i Hereu de Pineda 2021

Fotos: Pubillatge de Pineda i Gemma Balada

 

 

 

Molta il·lusió a l’acte de proclamació del Pubillatge pinedenc aquest dissabte a la tarda de Festa Major. Després d’un any que l’entitat no organitzava l’acte a causa de la pandèmia, aquest any sí que s’ha pogut fer la proclamació dels representants del pubillatge. La nova Pubilla de Pineda és Aina Ponsdomènech Guinart i Txetxu Armijo ha estat proclamat de nou Hereu de Pineda. Érika Gómez Rodríguez és la nova Pubilleta de Pineda i Constanza Bernardez Bages ha estat proclamada Dama de Pineda.

 

Des de l’Associació d’Amics del Pubillatge han fet una valoració positiva de l’acte i han agraït la presència dels gegants de Pineda, i també del públic assistent. L'entrada de faixes i bandes aquest any l'ha feta Concepció Juli, Pubilla de Pineda de Mar del 1961, Pubilla del districte d'Arenys del 1961-62 i Dama d'honor de la Pubilla de Catalunya, juntament amb l'alcalde de Pineda.

 

 

1

Concepció Juli amb l'alcalde de Pineda Xavier Amor

 

 

A l’acte de proclamació del pubillatge pinedenc hi van assistir 55 representants d’altres municipis d’arreu de Catalunya, entre ells 3 de títols nacional, d'entre ells la Pubilla de Catalunya i 8 de títol comarcal. L’acte es va celebrar, amb totes les mesures de seguretat, aquest dissabte a la tarda al pati de Can Comas.

 

2

Representants de Pubilles i Hereus de Catalunya a l'acte de Pineda