Vés al contingut
Clochard

L'humor del Tricicle arriba a Pineda amb l'obra de teatre 'Clochard', amb direcció de Paco Mir

Dissabte arriba a l'escenari de l'Auditori de Pineda, l'obra de teatre 'Clochard' a càrrec de la companyia Grappa teatre, dirigida per Paco Mir, un dels components de El Tricicle. L'espectacle celebra 25 anys, i per aquest motiu, la companyia l'ha tornat a recuperar per diferents escenaris catalans. Paco Mir ha explicat a Ràdio Pineda que l'obra té molt de Tricicle però en la seva versió més poètica. L'obra de teatre "Clochard" narra com es transforma la meticulosa vida d'un modern executiu quan un clochard (rodamón) es creua en la seva diària rutina.

Gong

L'Associació Gong tanca la Setmana de la Dona

Gong Associació organitza aquest divendres el recital 'Dona i poesia' i també farà l'acte de colenda dels actes de la Setmana de la Dona. Eva Batista, de Gong Associació ha fet una valoració molt positiva dels actes organitzats, durant aquest mes de març, dedicat a la Dona, i també ha explicat que durant el recital es recitarà poesia d'autores locals. El recital: 'Dona i poesia' i l'acte de cloenda de la setmana de la Dona es farà aquest divendres a partir de 2/4 de 8 del vespre a la biblioteca Serra i Moret.

Jaume Arnella

Jaume Arnella, Rafel Sala i el Cor l'Aixa, aquest dissabte a l'Auditori

Aquest dissabte, l'entitat Mare Nostrum organitza un concert de cançons i romanços catalans. Actuaran a Pineda oferirà Jaume Arnella (a la veu i guitarra), Rafel Sala (al cel.lo) i el Cor l'Aixa. Jaume Arnella va ser un dels fundadors del Grup de Folk, junt amb tant emblemàtics com Xesco Boix, Jaume Sisa i Jordi Roura, i actualment està vinculat al Tradicionàrius. Arnella s'ha mostrat molt il.lusionat de tornar a actuar a Pineda

foto de Joan Legaz

Els pinedencs Joan Legaz i Raimon Miranda preparen un llibre de fotografies de Pineda

El fotògraf pinedenc Joan Legaz i el dinamitzador cultural Raimon Miranda, estan elaborant un llibre de fotografies de Pineda. Són fotografies on s'hi poden veure detalls molt concrets de diferents racons de Pineda, i bàsicament mostraran façanes, portals, finestres i elements que tenen un encant especial, bé perquè són antics o perquè formen part de la història de Pineda.

Subscriu-te a Cultura