Vés al contingut
Lourdes

Les parròquies organitzen la Peregrinació de l'Esperança a Lourdes

L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, amb les parròquies gironines, organitzen la Peregrinació de l'Esperança amb malalts i discapacitats al santuari pirinenc, del 23 al 27 de juny. La parròquia de Pineda també hi participa. L’Hospitalitat és una associació que fa una tasca d’organitzar la Peregrinació Diocesana amb malalts i discapacitats al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes, a més de celebrar actes, trobades, reunions per tal d’aconseguir la formació dels membres que la formen part. Podeu anar a Lourdes també com a acompanyant, com a infermer o brancadier, o com a peregrí.

Entrega dels premis

'Nit de ràdio 2.0' i 'Dotze sense pietat', les grans guanyadores al 38è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda

“Impuls Teatre” de Molins de Rei, guanya el 38è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. L'entrega dels premis es va fer al CCR amb l'actuació dels alumnes del grup d’adults i el de joves de l’Escola de Teatre Artur Iscla, que van ser els encarregats de conduir la gala, presentant i representant un fragment de les 6 obres participants. “Nits de Ràdio 2.0” s'ha endut el primer premi a la millor companyia i direcció, també va rebre sis premis més entre ells, el segon i tercer d’actors de repartiment, i el primer i segon d’actrius principals.

MNTA 2017

Es presenta a Pineda la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

Aquest dissabte es presentarà a Pineda la Mostra Nacional de Teatre Amateur que se celebrarà enguany els dies 28, 29, 30 d'abril i 1 de maig. Un dels esdeveniments culturals del teatre més important de tot el país que es celebra a Pineda i que enguany arriba a la seva 15a edició. L'acte es farà dissabte a les 12 del migdia a L'Auditori de Pineda (c/ Progrés, 22).

Subscriu-te a Cultura