Vés al contingut
landry

Animació infantil amb Landry, el rumbero trio, aquest dissabte a Can Comas

Aquest dissabte podreu veure l'espectacle familiar «Landry, el rumbero trio». No hi faltarà l'alegria, les danses, i la visita del Perret, l'inseparable gos rumbero. L'espectacle es fa dissabte a les 6 de la tarda al pati de Can Comas. L'obra es va ajornar pels atemptats de Barcelona i s'ha tornat a programar per aquest dissabte.

cau de pineda

El Cau de Pineda fa les inscripcions pel proper curs

El Cau de Pineda fa les inscripcions pel proper curs aquest divendres i també dissabte de les 5 a les 7 de la tarda a la masia de Can Jalpí. Es poden inscriure infants nascuts a partir de l'any 2010-2011. El curs començarà el dissabte 30 de setembre.

Junta del CCR

Josep Crego és el nou president del CCR

Josep Crego és el nou president del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, escollit a la darrera assemblea de l'entitat i que ha près el relleu a Quim Estol. Josep Crego era fins ara el sots-president i tresorer del Centre i va ser escollit per unanimitat junt amb el seu equip.

Junta del CCR, pel període 2017-2020:

coral pinedenca

La Coral Pinedenca busca noves veus i inicia assajos

La Coral Pinedenca comença la temporada d'assajos i concerts, i busca gent nova de totes les edats que vulguin apuntar-se a la Coral. Hem parlat amb Rocio Pinto, directora de la Coral Pinedenca, ha dit que necessiten veus noves, especialment, veus masculines, per formar part de la coral. Rocio Pinto ha dit que la Coral ha fet un canvi pel que fa a repertori, amb temes clàssics i més moderns, i també es treballa tècnica vocal.

Subscriu-te a Cultura