Vés al contingut
bicicleta

A Ràdio Pineda sortegem una bicicleta gràcies a 'Gent de Pineda'

Nou sorteig a Ràdio Pineda! Atenció que aquesta setmana sortegem una bicicleta obsequi de Bicis Poch del c/Barcelona 33/35, associats a "Gent de Pineda". Respon la pregunta: recordes la primera bici que vas tenir? Com vas aprendre a anar amb bicicleta?
1) Fes "m'agrada" a Facebook
2) Respon la pregunta
3)Etiqueta als teus amics i comparteix
El sorteig el farem, el proper divendres, abans de les 12h en directe a Ràdio Pineda. Sort!

barraques

Programa de Barraques 2017 de la Festa Major de Pineda

Les barraques de la Festa Major de Pineda seran del dimecres 23 al dissabte 26. Tots els concerts començaran a les 11 de la nit a la Platja dels Pins. El dimecres actuarà l'Orquestra Maribel i Albertcocs. Dijous La Màlaga, Bala Hits i El club de las muñecas. Divendres serà el torn de La loca histèria, D'lujo i també es farà un tribut a Extremoduro.

Minúdic

El casal Minúdic visita Ràdio Pineda

Avui els nens i nenes del casal Minúdic han visitat Ràdio Pineda i dels més grans als més petits han conegut per dins, com es treballa i com es programa el dia a dia. Durant la visita han pogut conèixer les instal.lacions i han pogut gravar alguns petits talls de veu. Els més grans han dit que que la ràdio ha fet un gran canvi amb les obres que s'hi han fet i també han pogut fer sonar algunes cançons.

Imatge d'arxiu de Joan Rubís

Ens ha deixat en Joan Rubís

Aquest dimarts ha mort el pinedenc Joan Rubís, que va ser locutor de Ràdio Pineda, i a diferents emissores de Barcelona. A Ràdio Pineda va fer durant molts anys, un magazín diari amb el nom 'Dos a les Tres' i més endavant 'Tots a les tres' entre altres espais. També va ser locutor a Ràdio Santa Susanna. Joan Rubís va ser un gran col·laborador del Centre Cultural i un gran amant del cinema i va escriure molts articles.

Adiam

ADIAM i Gent de Pineda sortegen entrades pel concert de David Bisbal

Justament ahir, ADIAM fa ver el sorteig de dues entrades per aquest concert, que li ha servit per recaptar fons pels projectes de l'entitat. El sorteig es va fer en directe per Ràdio Pineda i la guanyadora va ser Ana Vergara de Malgrat de Mar. Avui s'ha fet el sorteig de les entrades que ha regalat l'associació de comerciants i empresaris Gent de Pineda.

Subscriu-te a Ràdio Pineda