Vés al contingut
Ple de l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda

Aquest dijous hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda on s'aprovaran les bases per a beques escolars i l'atorgament de subvencions sobre l'IBI a les persones desfavorides. El ple també tractarà un dictamen a petició d'ERC-JXP sobre la composició de la Comissió Informativa i la Comissió de Comptes. El ple de dijous també aprovarà la modificació del reglament d'ús del Centre Cívic Poblenou i el projecte d'obres a la planta baixa de la piscina de Can Xaubet. El ple donarà compte de l'estat d'execució del pressupost i té quatre mocions presentades.

Foto de Marea Blanca

Es reuneix la 'Marea Blanca' de l'Alt Maresme i La Selva a Pineda

Aquest dimecres es reuneix a Pineda la Marea Blanca de l’Alt Maresme – La Selva, Plataforma unitària en defensa de la Sanitat pública a Catalunya. És una assemblea oberta a la ciutadania i entitats, a la reunió es tractarà la situació sanitària a Catalunya i a la zona de l’Alt Maresme i La Selva, també es parlarà del pla de treball i les futures accions. L’assemblea serà el 26 d’abril a les 19h al local dels Comuns de Pineda, que convoquen la trobada. Es farà al c/ Moragas i Barret 77 de Pineda.

Foto de Marea Blanca

Meritxell Borràs

L'equip de govern es reuneix amb la Consellera Meritxell Borràs

Una delegació de l'Ajuntament de Pineda encapçalada per l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, es va entrevistar ahir amb la Consellera de Governació i Habitatge, Meritxell Borràs. També hi va ser el Regidor adjunt d'Alcaldia Francesc Horta i el Regidor d'Urbanisme Jordi Masnou.

Per sempre Carme

Una delegació del PSC de Pineda participa a l'acte 'Per sempre, Carme'

El PSC de Pineda va participar ahir a un acte en record de Carme Chacón. Amb el lema «Per sempre Carme» el PSC va organitzar un acte a Fira de Barcelona. Hi van ser presents José Luis Rodríguez Zapatero, expresident del Govern i els candidats a presidir el partit. També hi havia la plana major del PSC i amics com ara Joan Manel Serrat entre altres. La socialista Carme Chacón va ser ministre d'Habitatge i Ministra de Defensa. Va morir el passat 7 d'abril a causa d'una cardiopatia congènita.

Llibre de Miguel Guillem

Els Comuns de Pineda presenten el llibre 'Podemos-Izquierda Unida, del desamor a la confluencia'

Amb motiu de Sant Jordi, els Comuns de Pineda faran la presentació del Llibre 'Podemos- Izquierda Unida, del desamor a la confluencia' amb el seu autor Miguel Guillem. La presentació es farà divendres a les 7 de la tarda a la seu dels Comuns de Pineda al Carrer Moragas i Barret 77. L'acte serà presentat per Marcos Ortega amb l'autor del llibre, el  mataroní Miguel Guillem, politòleg i columnista del diari Publico. Durant l'acte, exposarà el relat del llibre incidint en la situació i evolució de les esquerres a Catalunya i a l'Estat espanyol.

Subscriu-te a Política