Vés al contingut
revetlla psc

El PSC anuncia que no celebrarà la revetlla prevista per dissabte

El PSC de Pineda ha fet públic que anula definitivament la revetlla prevista pel 23 de setembre a la Plaça de la Biblioteca de Poblenou. Segons han fet saber a través de les xarxes socials, davant els esdeveniments polítics actuals, el PSC considera que és un acte de responsabilitat no celebrar la revetlla. També indiquem que les persones que havien comprat el tiquet, se'ls retornaran els diners.

Acte a la plaça de les Mèlies

Mònica Palacín (ERC-JxP): "Volem una nova República, més igualitària i justa per a dones i homes""

«Construir una nova república comptant, des del primer moment, amb les dones, i amb l'objectiu que sigui veritablement igualitària». Aquest és l'objectiu expressat en l'acte de dissabte a Pineda, encapçalat per la secretària de Dones d'Esquerra de Pineda, Carmen Vila, i la secretària d'organització d'ERC a nivell nacional, Mònica Palacín, també regidora.

 

Xavier Lacruz i Marisol Garcia

Ciutadans presenta la nova Junta Local de Pineda amb un esmorzar popular

Amb el títol, "Encuentro ciudadano", Ciutadans ha celebrat un acte on també s'ha presentat la nova Junta Local del partit. Xavier Lacruz és el portaveu del grup i és també regidor a l'Ajuntament de Pineda a l'oposició. La nova junta està formada per Marisol Garcia com a Coordinadora Territorial. En concret, fa la coordinació de tot el territori entre el Barcelonès i l'Alt Maresme.

Mònica Palacín

ERC fa un acte a Pineda pel 'Sí' de les dones

ERC farà un acte aquest dissabte a les 12 del migdia a la Plaça de les Mèlies amb el nom 'Construir una nova república'. ERC vol incentivar la participació femenina en el procés, en el dret a decidir i l'acte està especialment adreçat a les dones de Pineda per parlar de 'la importància de votar, de la construcció d'un nou país i de voler una República més justa i realment igualitària'.

Subscriu-te a Política