Vés al contingut
Pere Aragonès

El Secretari General d'Economia, Pere Aragonès, convençut que s'aprovaran els pressupostos de la Generalitat

El Parlament de Catalunya comença avui el debat dels pressupostos de la Generalitat de 2017. Els comptes es porten al ple d'aquesta tarda i el Secretari d'Economia de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès, ha dit que els comptes augmenten la despesa social en més de mil tres-cents milions d'euros i ha dit que «que això és una bona notícia». També ha dit que el pressupost té un partida per a poder tirar endavant una consulta a Catalunya. La oposició li demana que el govern retiri tota referència al referèndum en aquests comptes.

Executiva del PSC

El PSC de Pineda renova la seva executiva i nomena a Xavier Amor com a nou Primer Secretari

L'Agrupació Socialista de Pineda de Mar ha renovat la seva direcció. El Primer Secretari del PSC pinedenc és Xavier Amor, en substitució de Sònia Moraleda. Amor ja va tenir aquest càrrec amb anterioritat. En el seu discurs, Amor va agrair la tasca feta a Sònia Moraleda, i es va presentar la nova executiva que està liderada per Emili Biosca com a president, Xavier Amor com a Primer Secretari i Lorenzo Jaen en el càrrec de vice-primer secretari. El Secretari Organització és Javi Sanchez , l'adjunt és Damian Ferreiro i el Secretari de Finances és Javier Aguirre i l'adjunta és Rosa Garcia.

Concentració a la plaça Catalunya

Concentració a la plaça Catalunya a favor de la convivència amb motiu a del Dia Internacional Contra el Racisme

El col·lectiu Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) va aplegar dissabte un centenar de persones a la concentració al migdia a la Plaça Catalunya de Pineda de Mar. En l'acte amb motiu del Dia Internacional Contra el Racisme es va fer la lectura del manifest i una crida a la ciutadania per la convivència i contra les actituts racistes i xenòfobes.

Cartell amb les poblacions catalanes on s'ha fet la convocatòria

Pineda commemora dissabte el Dia Internacional Contra el Racisme

El col·lectiu Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha convocat una concentració aquest dissabte, 18 de març, a les 12 del migdia a la Plaça Catalunya de Pineda de Mar. S'inclou dins el Dia Internacional Contra el Racisme que el celebrarà amb diferents actes i manifestacions arreu del món. A Catalunya, aquest any s'ha descentralitzat de Barcelona i es farà a sis municipis.

Roda de premsa a Pineda

PxC defensen la "llibertat d'expressió" i es tornen a posicionar contra la construcció de la mesquita a Can Bel

El partit Plataforma x Catalunya, ha convocat una roda de premsa just al solar on la comunitat islàmica ha començat a construir una mesquita, a Can Bel. Hi ha intervingut el futur l'alcaldable per PxC a Pineda, David Rojas, i el secretari d'organització de PxC Jordi de la Fuente. En l'acte ha dit que «volen saber si la construcció d'aquest centre de culte compleix tota la normativa» i que «se senten calumniats per grups de persones i col.lectius que fins i tot persegueixen els membres del seu partit».

Subscriu-te a Política