Vés al contingut
Barques de Pineda

La Flama del Canigó arriba a Pineda per mar

La Flama del Canigó arribarà divendres a Pineda. L'acte començarà a les 8 del vespre, a la platja, davant de la Barraca dels Pescadors. La Flama arribarà per mar, gràcies a algunes embarcacions de Pineda, que l'aniran a recollir a la platja de Santa Susanna.

La costanera

5ena edició de 'La costanera'; la marató de Badalona a Pineda

Un grup de pinedencs va córrer dissabte 'la costanera'; la cinquena edició d'una marató de caràcter popular amb inici a Badalona i final a Pineda. El recorregut passa sempre pel litoral i aquest any ha estat marcada per les altes temperatures durant tot el recorregut. Aquesta activitat compta sempre amb un grup de suport que els fa els avituallaments i un altre petit grup que els acompanya en bicicleta durant el recorregut.

Pic de l'Infern

Pinedencs i maresmencs a l'edició més dura de la cursa d'alta muntanya 'Entrevalls'

La corredora d'ultramaratons de muntanya Lluna Martí ha sigut tercera de la general i primera classificada de sènior de la cursa d'alta muntanya Entrevalls 2017. Eva Aragonès ha estat tercera en categoria vetera i Àfrica López, de Sant Vicenç de Montalt, ha sigut segona. Un grup de Pineda, Sant Pol i Sant Vicenç han participat aquest cap de setmana la cursa de muntanya Entrevalls, amb inici a Queralbs i final a Setcases.

Patinatge Alt Maresme

Eloi Canals i Helena Rosines fan bons resultats al Campionat d'Espanya Júnior

Aquest cap de setmana l'Helena Rosines i l'Eloi Canals, patinadors de l'Associació de Patinatge Artístic l'Alt Maresme, han participat al Campionat d'Espanya Júnior celebrat a Platja d'Aro. L'Helena ha quedat en 25a posició, un bon resultat tenint en compte que s'estrenava a la categoria i que era la primera vegada que es classificava pel Campionat d'Espanya.

Subscriu-te a Esports