Vés al contingut
trail bisaura

Martí Làzaro, campió sub23 de la XL Trail Bisaura, i Lluna Martí, 3a sènior

El santpolenc Martí Làraro ha guanyat la ultramarató Trail Bisaura a la categoria de sub23. La cursa de 80 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell acumulat s'ha fet el cap de setmana a l'entorn de Sant Quirze de Besora, a Osona, per un territori molt dur i de gran bellesa i sempre per corriols de muntanya. Ha fet una marca de 16 hores i ha arribat a meta amb la pinedenca Lluna Martí, que ha estat tercera a la categoria de sènior femení.

la llopa

Un grup de pinedencs participaran a la IV Marxa de La Llopa de Calella

Aquest diumenge es farà la quarta edició de la Marxa de Resistència La Llopa. L’entitat Calella Marxa ha presentat els detalls d'una marxa de resistència on hi participen cap a 200 persones cada any, entre ells, també grups de pinedencs. Es tracta d’una marxa de 54 quilòmetres al voltant del Montnegre i que passa per l'entorn més proper a Pineda com a Quatre Camins, Mas Ferriol, el Camí de les Costes, o Sant Andreu entre altres.

APA Alt Maresme

L'APA Alt Maresme fa bons resultats a Santander

L'Associació de Patinatge de l'Alt Maresme ha participat al Memorial Nelly de la Fuente, organitzat pel club de patinatge de Santa Cruz de Santander. Van aconseguir bons resultats:

-CADET: Anna Lozano 2a (femení) i Gerard Torres 3r (masculí)

racing pineda

Presentació dels equips del Racing Pineda

El Racing Pineda de Futbol Sala presenta aquest diumenge els seus equips per la temporada 2017/2018. L'acte es farà a Can Xaubet diumenge a partir de les 11 del matí amb una durada aproximada de 45 minuts. Tindrà 15 equips i potencia el creixement del club i el projecte esportiu.


 

Subscriu-te a Esports