Vés al contingut
Racing Pineda

El femení del Racing Pineda amb opcions de pujar a primera divisió

El Femení del Racing Pineda té aquest diumenge a les 12 un partit molt important al Pavelló de Can Xaubet contra el AP Nou Escorial. Si guanyen el partit, l'equip femení del Racing pujarà de categoria fins la Primera Divisió. El Racing Pineda ha concentrat totes les energies en poder guanyar el partit per pujar de categoria, i seria la primera vegada.

 

Futbol Sala Pineda

Calendari esportiu del cap de setmana

Bàsquet Sènior Masculí (A)

Bàsquet Arbucies- UER Pineda de Mar
Diumenge a les 18:00 a Arbucies

Bàsquet Sènior Masculí (B)

UER Pineda de Mar (Descans)

Bàsquet Sots-21 Femení

 UER Pineda - Bosco Horta
 Dissabte a les 12:00 al Pavelló Municipal Francesc ''Nino'' Buscató
 

Bàsquet Cadet  Femení

UER Pineda ( Descans)

Paisatge que es podrà veure

Obertes les inscripcions per la Marxa per la Vall de la Riera de Pineda

Ja estan obertes les inscripcions per apuntar-vos a la Marxa de la Primavera per la Vall de Pineda, que es farà el dia 7 de maig, organitzada per la Fundació Marpi. La marxa tindrà dos recorreguts de 9 i 13 km, i un tercer recorregut adaptat de 2km i mig, pla i sense obstacles, per les persones que tinguin dificultats de mobilitat. Ho ha explicat el president de la Fundació Marpí Joaquim Burjons.  En acabar la cursa, s'obsequiarà a cada esportista amb una bossa plena de detalls i una botifarrada. La Marxa de la Primavera es farà el dia 7 de maig, amb inici al Taller Horitzó.

El komm mit a Can Xaubet

El Komm Mit Internacional continua fins divendres amb la Copa Maresme

Fins divendres continua a Pineda el Komm Mit Internacional. Des d'avui i fins la cloenda es juga la Copa Maresme. Els partits es fan a Can Xaubet de Pineda i també a altres poblacions de l'Alt Maresme. Venen equips d'arreu d'Europa, principalment d'Alemanya, però també hi ha equips d'altres països. La cloenda serà a Can Xaubet divendres a la nit amb l'entrega dels trofeus i focs d'artifici.

Joc net

La campanya 'Joc net' vol arribar a tots els camps de futbol del Maresme

La Federació Catalana de Futbol porta a terme des de fa 5 anys la campanya 'Joc Net'. Consisteix en fomentar el bon esport i que al camps de futbol o pavellons no hi hagin aldarulls dels pares, que respectin al arbitres i les decisions dels entrenadors. Antonio Jiménez directiu delegat al Maresme ha dit que el club es pren seriosament aquesta campanya i a la comarca, els clubs la fomenten. El lema d'aquesta campanya és «Respecteu la nostra il·lusió» i els jugadors surten al inici del partit amb amb una bandera amb aquest lema.

UER Pineda

Resultats esportius del cap de setmana

Bàsquet Sènior Masculí (B)

 C.B Argentona : 67
UER Pineda de Mar : 68
:
 

Bàsquet Cadet  Femení

 


UER Pineda : 43
 C.E. J L'Hospitalet : 48

 

Futbol de Primera Divisió Juvenil


Vilassar de Mar U.E B: 2
Aqua Hotel FC : 2
 

Futbol Sala de Tercera Divisió Nacional (Grup 1)

Subscriu-te a Esports