Vés al contingut
Antoni de Castro

Es posa en marxa la campanya 'Viu la primavera amb Gent de Pineda'

'Gent de Pineda' posa en marxa des d'aquesta setmana la Campanya 'Viu la primavera amb Gent de Pineda'. Fins diumenge, les persones que compreu a les botigues adherides, entrareu al sorteig d'un val de 1000 euros. Antoni de Castro, sots-president de Gent de Pineda ha explicat que amb un mínim de compra a les botigues associades, els clients ompliran una butlleta que els permetrà entrar al sorteig.

Innova

El Centre Innova fa una càpsula formativa sobre els autònoms

Si ets professional autònom, pots apuntar-te al Centre Innova de Pineda a una càpsula formativa dedicada als DRETS I OBLIGACIONS DEL TREBALLADOR/A AUTÒNOM. Serà els dies 23 i 30 de març, de 4 a 7 de la tarda al Centre Innova. El curs pretén donar a conèixer de forma global la figura de l’empresari individual o treballador autònom analitzant tots els seus drets i obligacions. Donar a conèixer obligacions i tràmits de constitució, avantatges i inconvenients en relació a altres formes jurídiques, obligacions del treballador autònom.

Innova

El Centre Innova impartirà un curs gratuit sobre la contractació laboral

Aquest dijous el Centre Innova acull una acció formativa sobre la contractació, totalment gratuïta dirigida tant a persones en situació d'atur, com a persones en actiu. El curs té una durada de 20 hores. Es farà al Centre Innova des de dijous al proper 21 de març de les 9h a les 2 del migdia. Si voleu més informació us podeu inscriure al Centre Innova i cal portar el DNI i el número de la seguretat social (són requisits indispensables per poder inscriure's).

Subscriu-te a Economia