Vés al contingut
Platja de Pineda

L'ocupació en el sector turístic maresmenc creix

Les dades recollides a l'informe "Activitats turístiques. Situació laboral" elaborat pel Consell Comarcal mostren cinc anys consecutius d'increment de l'ocupació arribant, el 2016, a superar en gairebé un 13% els llocs de treball que el sector tenia el 2008, abans de l'inici de la crisi econòmica. El Maresme té registrades 1.690 empreses que es dediquen al turisme. En aquest àmbit s'incorporen els serveis d'allotjament, els de menjars i begudes, les agències de viatges i els operadors turístics. El nombre de negocis del sector ha experimentat un creixement interanual del 3,24%.

Grup SERHS a Mataró

El grup SERHS vol fer creixer el volum de vendes fins els 75M€

El president Puigdemont ha inaugurat la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró. El nou equipament suposa una inversió de 5 milions d’euros i permet desenvolupar la singularitat de cada persona, entesa com la satisfacció individual dins la restauració col·lectiva.  L’objectiu és que ha de permetre créixer un 50% en tres anys el volum de vendes assolint els 75M€ de xifra de negoci. A SERHS Food hi treballen 2.000 persones i diàriament és serveixin més de 35.000 àpats.

Fira de Turisme

Pineda és present al B-Travel de Barcelona per promocionar el turisme familiar i la gastronomia

Pineda de Mar té un estand propi a la fira de turisme B-Travel (abans anomenat Saló Internacional del Turisme) de Barcelona que es celebra aquest cap de setmana. L'Ajuntament de Pineda disposa d'un estand propi amb l'objectiu de potenciar la 'Marca Pineda' i fer promoció directa dels esdeveniments que es celebren al municipi i les possibilitats turístiques que ofereix, especialment com a destinació de Turisme Familiar, certificada per la Generalitat. Fins diumenge, a l'estand de Pineda s'hi fan activitats i actuacions adreçades als visitants i una mostra gastronòmica.

Platja de Pineda

Satisfacció entre el sector hoteler per l'inici de la temporada turística

Els allotjaments turístics de la costa han donat per assolides les expectatives d'ocupació durant la Setmana Santa. El bon temps ha estat determinant i a l'Alt Maresme, els hotels han registrat una ocupació del 92%, i a Barcelona, les reserves han arribat el 85%, mentre que els càmpings de la demarcació han fregat el ple.

Jornades del Bacallà de Pineda

Vuit restaurants de Pineda participen a les 24enes Jornades del Bacallà

Han començat a Pineda les 24enes Jornades del Bacallà. Vuit restauradors pinedencs ofereixen fins l'1 de maig, plats molt variats que tenen com a ingredient principal el Bacallà. Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà micuit, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d’all, amb tempura... Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions culinàries de la nostra vila.

Subscriu-te a Economia