Vés al contingut
Cel tapat

Risc elevat de ruixats tot el dia

Es manté el risc elevat de ruixats durant tot el dia, amb algunes pauses, però no us refieu perquè, en qualsevol moment, pot tornar a ploure. Ambient suau i la mar una mica alterada. El risc de ruixats es manté fins aquest divendres al migida, però ja seran plugims residuals.
Passeig de Mar

Cel tapat amb previsió de nous ruixats la pròxima matinada

Cel tapat amb alguna clariana esporàdica durant la jornada i vents fluixos. Aquesta pròxima nit, matinada i demà dijous al matí, esperem ruixats que podrien anar acompanyats de tempesta i mar una mica agitada. Aquest dijous baixen una mica les temperatures.
Platja de Pineda 7 de novembre 2018

Cel mig tapat i segueix la humitat ambiental

Cel mig tapat tot el dia i l'ambient es manté força suau a la costa. Demà dimecres els núvol seran més presents i a última hora del dia ja es podria escapar algun plugim. Durant la matinada i matí de dijous esperem les primeres precipitacions.
Cel variable

Presència de núvols i ambient humit

Cel variable amb presència de núvols baixos que poden deixar el cel tapat. No esperem que plogui i l'ambient es manté suau. Setmana variable que a mida que avanci, la previsió indica un nou canvi de temps sobretot, a partir de divendres i el cap de setmana, en que poden tornar les pluges.
Tardor

De la tardor a la primavera

Es manté el cel variable amb possibilitat d'algun ruixat puntual. Ambient de tardor que té les hores comptades, ja que el cap de setmana es presenta molt estable amb temperatures més pròpies de la primavera, amb màximes de 20º o superiors, sobretot diumenge.
Subscriu-te a El Temps