Vés al contingut
Bon temps

Temps estable amb canvis a la vista

Jornada estable amb vent de garbí sobretot aquesta tarda. Dimecres podria aparèixer algun núvol costaner i es reforçarà el vent de garbí. Dijous augment dels núvols i no es descarta a última hora alguna gotellada. Les temperatures amb tendència a baixar.
fred

Ambient fred d'hivern

Ambient d'hivern amb temperatures que avui no superaran els 10º de màxima. De nit, les mínimes tornaran a ser negatives. Tot i el fred, el temps és força estable durant el cap de setmana.
Cel rogent

Jornada freda i cal abrigar-se bé

Temps estable però amb ambient d'hivern. Les màximes avui no superaran els 10º, i quan es faci fosc, la temperatura caurà de nou en picat, amb valors que es podrien quedar en els 4 graus negatius, de nit i matinada, si queda la nit serena i afluixa el vent. Per tant, cal abrigar-se bé avui.
fred

Aquest dijous ens afectarà una massa d'aire fred àrtic

Baixada notable de les temperatures amb màximes que no arribaran als 10º i les mínimes es quedaran en els 0º o per sota. Bufarà vent de tramuntana i farà augmentar la sensació de fred. Aquest dijous caldrà abrigar-se perquè l'ambient serà de rigurós hivern.
Temps estable

Bon temps amb el pas de núvols prims

Temps estable amb el pas de núvols prims i temperatures sense canvis. S'acosta una massa d'aire fred àrtic que ens afectarà dijous amb una baixada contundent dels termòmetres.
Subscriu-te a El Temps