Vés al contingut
1

Medalla de plata per Lluna Martí del Catraid Adventure a campionat de Catalunya de raid de muntanya

 

 

La pinedenca Lluna Martí s'ha penjat la medalla de plata en aquest campionat de la 20a Copa Catalana de Raids d'Esports de Muntanya. Hi ha participat amb l'equip Catraid Adventure, format per tres esportistes que són Francesc Torrent, Dirk Fumadó i Lluna Martí. És un equip d'elit que ha guanyat tres vegades consecutives la Copa de Catalunya, la darrera, al Cap de Creus. Ara han estat segons, en una competició que tenia vint equips de molt de nivell que han hagut de superar una prova de 150 quilòmetres de distància i més de 3500mD+, corrent, en bicicleta de muntanya però també fent caiac, escalada i una via ferrata.

A la categoria d'elit, l'equip guanyador ha estat el Raidaran, en segon lloc el Catraid i en tercer lloc el Raiverd.

 

1
Fotos de l'organització.


 

1


 

Aquest equip també participarà al campionat espanyol a l'Aragó durant el mes de maig, i també al campionat del món a França el darrer cap de setmana de juny.


 

Els raids de muntanya d'orientació

Un raid d'aventura és una modalitat de l'orientació en la qual l'equip competidor navega camp a través realitzant diferents disciplines esportives, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant pel major número de controls en el mínim temps possible.

És el Raid Noguera que s'ha disputat el cap de setmana era de gran dificultat tècnica i física i s'havia de fer en un màxim de 24 hores. El raid tenia sortida a la població de Balaguer i ha transcorregut per la comarca de La Noguera a Lleida.

Les proves es divideixen en seccions de durada i obligatòriament s’han de passar controls de pas, on s’ha de marcar una targeta de pas. Els participants han de canviar de modalitat esportiva i poden rebre assistència i avituallament.


 


1