Vés al contingut
1

El PSC defensa la nova oficina de la Policia Nacional a Pineda per expedir el DNI, mentre ERC-JxP ho critica en el ple

ERC-JxP va criticar en el darrer ple que properament s'obri una oficina administrativa de la Policia Nacional a Pineda que expedirà els DNI's i altres documents. Van argumentar aspectes, al seu parer, negatius pel cos policial com ara «la seva actuació durant els fets d'octubre de 2017». Ho ha dir el regidor Jaume Valls. Segons ERC-JxP «els pinedencs ja podien fer-se els documents a Pineda perquè l'oficina mòbil de la Policia Nacional venia regularment» i també asseguren que «aquesta oficina no aportarà més seguretat a la població».

 

El govern del PSC va respondre que ara es presta el servei de forma itinerant, amb molta demanda. La regidora de Presidència, Sílvia Biosca, va afirmar que l'únic objectiu és donar un millor servei a la ciutadania per poder cursar documents oficials. Va dir que «evitarà desplaçaments a Mataró o Lloret de Mar per fer els tràmits» i serà un «estalvi de temps i diners». El PSC també ha dit que pot ajudar a dinamitzar el comerç i l'entorn, com passa a les altres poblacions on hi ha l'oficina.

 

El debat s'ha traslladat a les xarxes socials on els dos partits han manifestat els seus punts de vista sobre aquest tema.