Vés al contingut
1

Es flexibilitza l’horari de visites als pacients hospitalitzats no Covid, mantenint l’entrada d’un sol acompanyant

Foto. CSMS

 

  • El règim de visites serà de 8 a 20 h de dilluns a diumenge i també es permetrà l’entrada d’un acompanyant a consultes externes, a hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés

  • La UPO i l’àrea de crítics d’urgències mantenen l’horari de visites establert fins ara, de 13 h a 14 h i de 19 h a 20 h i un únic acompanyant per pacient

     

Donada la millora de la situació epidemiològica, juntament amb els avenços fets en la campanya de vacunació, es comencen a reduir de forma significativa les restriccions establertes als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, Blanes i Calella. En aquest sentit, a partir del pròxim 2 de novembre es flexibilitza el règim de visites als pacients hospitalitzats no Covid. El nou horari serà de 8 a 20 h de dilluns a diumenge, mantenint, això sí, l’entrada d’un sol acompanyant, recomanant que sigui la mateixa persona cada dia.

Pel que fa a les consultes externes, hospital de dia i a les unitats de cirurgia sense ingrés es permetrà també l’entrada d’un únic acompanyant. En qualsevol dels casos, els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts dels centres hospitalaris.

També hi haurà canvis amb relació als pacients que han estat intervinguts quirúrgicament, en aquests casos, es permetrà que puguin estar acompanyats d’una persona la primera nit després de l’operació. Així com es contempla, de forma excepcional, l’estada d’un acompanyant durant la nit en tots aquells pacients que ho puguin requerir sota criteri dels professionals.