Vés al contingut
1

La Consellera de Presidència Laura Vilagrà fa una visita institucional a Pineda

 

 

Amb l'equip de govern i els portaveus polítics han tractat temes d'habitatge social, aspectes d'Educació, així com de protecció d'elements patrimonials o la nova construcció del nou CAP de Pineda. La trobada s'ha fet a la sala de plens de l'Ajuntament, on es va fer entrega d'una peça artística que representa la façana del consistori com a record per a la consellera, qui també va deixar un record per a la vila signant el llibre de visites oficials.

Durant la trobada es van tractar diferents temes per tal de coordinar i enfortir els vincles entre les dues administracions representades. Els temes en què més es va incidir van ser la promoció de l'habitatge social, el programa de Serveis Socials i la construcció del nou Centre d'Assistència Primària. Justament s'ha referit a la construcció del nou CAP de Pineda que ja està pressupostat i ja s'ha licitat l'obra. De fet, les obres han de començar els propers mesos just davant de la plaça de la Granja, a tocar de l'actual ambulatori de Pineda del Carrer Tarragona.

També han tractat temes relacionats amb l'inici del curs escolar, l'educació. En aquest sentit, des de l'Ajuntament es va demanar suport a la Generalitat per a seguir millorant les condicions de les escoles de Pineda i, en especial, reforçar la posició dels vetlladors encarregats d'ajudar a aquells alumnes amb necessitats especials.

 

 

1

 

Finalment va poder conèixer l'oficina de turisme per conèixer també els diferents elements patrimonials i les seves necessitats de manteniment. En especial, es va mencionar l'ermita de Sant Rafael i l'aqüeducte de Can Cua adquirit fa just un any pel municipi.


 

La consellera va mostrar-se agraïda i satisfeta per la rebuda i, en declaracions a Ràdio Pineda, es va comprometre a traslladar al govern de la Generalitat de Catalunya tot allò comentat durant la trobada, afegint que «el deure de la seva conselleria és conèixer i visitar tots els pobles de Catalunya per copsar-ne les necessitats».

 

1


 

1