Vés al contingut
2

Festival de Tardor ‘Cançons Populars de Províncies’ amb el grup de teatre Les Meliets

Foto: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’Associació Gent Gran Art i Cultura Les Meliets estrena aquest dijous el festival de tardor ‘Cançons populars de Províncies’ a les 6 de la tarda al Centre Cultural. L’entitat ha preparat amb molta il·lusió i esforç un espectacle que fins ara no havien fet mai. Es tracta d’un festival que recull les cançons més populars de les províncies espanyoles. Lucas Artero president de l’entitat i Carme Ventura, una de les directores de l’espectacle s’han mostrat molt ilusionats amb aquest muntatge.

 

Tots dos han destacat el vestuari regional que es podrà veure a l’espectacle i han animat a tothom a venir a veure el Festival.

 

El preu de l’entrada és de 7 euros que podeu comprar de forma anticipada del 5 al 7 de desembre de 5 a 7 de la tarda al bar del Centre. També podeu comprar l’entrada el mateix dia de l’espectacle una hora abans a la taquilla del teatre. El Festival de Tardor ‘Cançons Populars de Províncies’ a càrrec de l’Associació Gent Gran i Cultura Les Meliets es pot veure aquest dijous a les 6 de la tarda al Centre Cultural.

 

 

1