Vés al contingut
1

III Fira Solidària de la Inclusió per a nens i nenes amb discapacitat

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

L’organitza l’AMPA de l’escola FEDAC Pineda i es fa durant aquest cap de setmana a la Plaça de la Pubilla. Tota la recaptació, mitjançant la venda de tiquets, es destina al suport individual i acompanyament de l’alumnat amb discapacitat.

Hem parlat amb la Liz Trujillo, vicepresidenta de l’Ampa de l’escola FEDAC Pineda i mare de l’Aina, que necessita vetllador tot el dia, i ha explicat que a l’escola hi ha 3 nens i nenes més que necessiten d’aquest suport individual. Segons els pares i mares dels infants, «ara mateix el Departament d'Ensenyament només cobreix 1h de vetlladora al dia per cada nen, i els seus fills en necessiten totes les hores lectives amb vetllador».

 

A la fira hi haurà atraccions, inflables, pintacares, animació infantil i altres activitats i està adreçada a tota la família, sobretot amb infants fins als 10 anys. També hi haurà venda solidaria de pastissos i un sorteig. La Fira és oberta a tothom i es fa el cap de setmana a la plaça de la Pubilla oberta al matí d'11 a 2 i de 4 a 7 de la tarda, tant dissabte com diumenge.

Tota la recaptació mitjançant la venda de tiquets es destina al suport individual i acompanyament de l’alumnat amb discapacitat.

 

2