Vés al contingut
1

Nens i nenes a la Fàbrica de Joguines de Pineda: 'És xulíssima, veniu!'

Ja podeu visitar la Fàbrica de Joguines a la plaça de les Mèlies, que estarà oberta cada dia fins al 4 de gener. Està instal·lada a l'espai Sara Llorens, l'antiga biblioteca, on els nens i nenes i les seves famílies poden fer un recorregut on descobriran personatges i racons fantàstics.

 

Els nens i nenes van descobrir les màquines amb les que es construeixen les joguines i com treballen els ajudants dels Res de l'Orient per preparar la nit més màgica de l'any. Així ho van explicar a Ràdio Pineda l'Unai, l'Eva, l'Eric i David. La Neda va estar present a l'obertura i, acompanyada de l'alcalde, Xavier Amor, va animar a tothom a visitar la Fàbrica de Joguines a través dels micròfons de Ràdio Pineda

 

MIRA AQUÍ EL VÍDEO D'INSTAGRAM

 

La Fàbrica de Joguines té entrada gratuïta i és oberta cada tarda entre les 5 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre. (El dia 31 de desembre l’horari de visita és de 4 a 2/4 de 8 del vespre).

Per evitar cues, podeu obtenir l'entrada a partir de les 4 de la tarda del mateix dia, de manera presencial, a la Plaça de les Mèlies (fins a esgotar existències). Us serà assignada una franja horària per estalviar temps d’espera. Caldrà posar-se a la cua del color de la teva entrada.


 

Les activitats del Nadal a Pineda continuen i estan sent un èxit, com la simulació de la neu al pati de Can Comas i la pluja de bombolles a la plaça de les Mèlies. També els personatges del Nadal, encapçalats per la Neda, estan presents a les activitats.

 

1

1

1