Vés al contingut
1

Avui s'ha celebrat el Ple per fer el sorteig de les persones escollides per les meses del 12M

 


 

Tots els ajuntaments celebren els plens aquests dies. L'elecció s'ha fet amb un programa informàtic en un ple extraordinari de l'Ajuntament de Pineda, convocat justament per poder fer el sorteig. S'ha escollit un president/a de taula per a cada mesa i també els vocals i les seves persones substitutes. Recordem que hi ha primer substitut i segon substitut per a cada mesa.


 

Les persones que actuïn com a membres de les meses tenen dret a una indemnització de 70 euros. Els presidents o presidentes tindran un increment de 10 euros per lliurar la documentació electoral al jutjat de primera instància o de pau.

Els suplents de les meses electorals no cobren els 70 euros si finalment no han de cobrir cap absència d'un vocal o un president. Els membres de les meses també tenen dret a un permís retribuït si el dia de les eleccions és laborable i una reducció de cinc hores de la jornada de treball de l'endemà si es treballa per compte d'altres o s'és funcionari.


 

La Policia Local entregarà les notificacions a les persones que han estat escollides per formar part de les Meses Electorals.