Vés al contingut
1

Poblenou es prepara per FiraSud que aplegarà més de 20 activitats aquest cap de setmana

Foto de portada d'arxiu: Joan Caimel


 

El programa de la fira, dissenyat juntament amb entitats municipals, proposa actuacions musicals, de ball i activitats per a infants. L’escenari per a les actuacions estarà ubicat a Cal Vedat, on es faran els espectacles a diferents hores del dia a càrrec d’artistes i grups de ball locals.

Hi haurà una fira comercial amb roba, alimentació o articles ben diversos. Carmen Montoya, regidora de Comerç, Turisme i Mercats ha explicat que és una fira «temàtica, d’intercanvi, cultural i comercial amb els pobles del sud i de la comarca».

 

1

Carmen Montoya i Sònia Caro als estudis. Foto: Ràdio Pineda

 

També hi haurà activitats per a infants i espais de jocs, tallers i entreteniment per a infants, amb propostes dissenyades per a totes les edats que amenitzin les dues jornades a tota la família. Sònia Caro, presidenta de Gent de Pineda i Carmen Montoya han explicat que hi haurà jocs gegants de fusta, un taller de pintacares i de fer galetes artesanes, i tallers amb els geganters de Pineda.

 

 

 

1
 


 

Espectacles durant tot el dia

Els espectacles es podran seguir des de Cal Vedat, on s’ubicarà l’escenari per a unes actuacions que començaran dissabte al migdia, amb New George, Luis Flores, Pedro Salazar i Juan Aguilar, Lorena Alma Flamenca, el grup Sin Fronteras i el DJ Pau Murner fins entrada la matinada. Diumenge continuarà la festa amb D’RUMBAOS, Lucia Ubeda, i tancaran les celebracions Brenda i Carolina amb el seu concert a les 17h de la tarda. Entre concerts, també es podrà gaudir d’exhibició de balls a càrrec del Grup de Ball Mati i de la Hermandad Ntra. Sra. del Rocío. Tots ells us animen a gaudir de totes les actuacions de FiraSud.

 

El programa s'ha dissenyat juntament amb entitats veïnals de Poblenou com: Gent de Pineda, Sons of Poblenou, ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío de Pineda, AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent, AAVV Unió de Poblenou i l’Associació Art x Art.