Vés al contingut
1

En Marxa-Junts per Catalunya fa un acte «en defensa de la cultura»

Durant aquests dies també han fet una proposta per engalanar els balcons amb la bandera de Pineda durant la Festa Major


 

El Grup Municipal d'En Marxa-JxCat celebren positivament la celebració del primer cicle d’espectacles Cultura Km.0 de Pineda, però també han dit que «es podria haver fet més actes culturals de moltes maneres».

Coincidint amb els dies de Festa Major de Pineda han fet un acte a la seva seu social per fer un 'pregó' sobre la necessitat de tirar endavant actes culturals i propiciar la cultura al municipi. Va ser llegit per Ramon Costa i Joan Rodés, que va destacar que «actualment les condicions manen què es pot fer i què no, però fa falta voluntat per a poder fer coses fent servir totes les eines que tenim a l'abast».

 

L'acte es va fer seguint les directius marcades per les autoritats catalanes arran de la pandèmia. També hi va haver una petita actuació del cantautor David Torné i una copa de cava en finalitzar l'acte.

 

1

 

Aquestes dies també han dut a terme una campanya per penjar la bandera de Pineda al balcó durant els dies en que s'hauria d'haver celebrat la Festa Major de Pineda. Es demana compartir les fotos a les xarxes amb l'etiqueta #FM2020Pineda

 

1