Vés al contingut
1

Sessió d’Speed Job Dating al Centre Innova

 

Aquest dimecres el Centre Innova de Pineda de Mar ha acollit una sessió d’Speed Job Dating entre empreses i participants del projecte Singulars i del programa MAIS. Amb aquesta sessió es pretén posar en en pràctica allò que han après per actuar davant d’una entrevista de selecció de personal: com captar l’atenció de l’empresa, com mostrar-se com un bon candidat, el millor disseny per a un currículum, etc. I tot això en només dos minuts davant de cada expert en recursos humans de diferents organismes i sectors com la restauració, empreses del tercer sector, ETT, el Servei d’Ocupació de Catalunya,...

La jornada va comptar amb la presència de l’alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor, la regidora d’ocupació i formació Ester Puertas i el regidor de joventut Jorge Torres. També hi va participar el director operatiu de l’entitat Gentis, Carles Martínez i la coordinadora del programa Singulars Montserrat Sánchez.

El Projecte Singulars s’integra dins el programa de Garantia Juvenil i té com a objectiu reforçar les competències professionals de les persones joves desocupades i no integrades al sistema d’educació o formació. En un sentit similar, el programa MAIS es dirigeix a persones perceptores de la renda garantida per tal de millorar la seva formació i ocupabilitat.



1