Vés al contingut
1

El Messies Participatiu de Handel, amb participació pinedenca i maresmenca

L’Associació Messies Participatiu, que presideix la pinedenca Olga Supervia, torna després d'un any amb dos concerts: un a l'Auditori de Barcelona i l'altre a l'Auditori de Girona. Faran el concert del Messies de Handel el 21 de desembre a Barcelona, amb 400 cantaires, i el 23 de desembre a Girona, amb 150 cantaires S’hi afegiran també 45 veus més del Cor Madrigal.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista al 'Pineda Es Mou'

 

La presidenta del Messies Participatiu, Olga Supervia, ha parlat de les novetats al programa Pineda Es Mou. Aquest any hi ha dues novetats importants. Una, que per primera vegada, des que l’obra de Handel en format participatiu es fa a Barcelona, la direcció recau en una directora, la Mireia Barrera. L'altre novetat és que per primer cop s’incorporen nens i nenes, que acompanyaran els cantaires en el moment d’interpretar el famós “Hallelujah”. Es farà en el concert de Girona, en què participaran 23 nens i nenes del Cor Geriona Juvenil i dels GiroNins.

 

1
Foto: Premsa Associació Messies Participatiu

 

La presidenta del Messies Participatiu, Olga Supervia, ha parlat de l'ambient de germanor que es crea. Hi ha cantaires que s'hi han apuntat individualment d'arreu deCatalunya, amb participació de cantaires de Pineda i maresmencs i maresmenques. És el tercer any que l’Associació organitza el Messies Participatiu. Fins al 2017, durant 23 anys, ho va dur a terme una coneguda entitat financera.