Vés al contingut
1

PIMEC Maresme–Barcelonès Nord reclama mesures per a la recuperació postcovid

 

Demana afrontar els problemes generals de l’increment de costos energètics, de com s’aplicarà la reforma laboral i l’efecte de la inflació sobre els salaris. També reclamen la millora dels ports i altres infraestructures, tenint en compte la sostenibilitat i desplaçar la via del tren al seu pas per Mataró, seguint el traçat de l’autopista.

També alerten sobre els salaris i a la competitivitat de les empreses i vetllar per la viabilitat de les empreses i la productivitat”.
També demanen mesures
urgents per solucionar l’escalada de preus de les matèries primeres i posar fi a l’encariment dels subministraments com l’electricitat i el gas.


Finalment, els membres de la patronal han traslladat aquestes qüestions a les administracions públiques al llarg d’una trobada institucional, en la qual hi han participat: David Bote, alcalde Mataró, Xavier Amor, alcalde de Pineda, Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera, Damià del Clot, president del Consell Comarcal del Maresme, Joan Pera, president PIMEC Maresme - Barcelonès Nord, Josep Ginesta, secretari General de la patronal, i Damià Fernandez, delegat de PIMEC al territori.