Vés al contingut
1

Nova temporada de l’espai 'Anem a l'escola' a Ràdio Pineda

Foto d'arxiu

 

Ràdio Pineda aposta una temporada més per donar veu als alumnes dels centres educatius de Pineda a través de l’espai ‘Anem a l’escola’. Aquest espai, en format de reportatge, pretén donar visibilitat a tots aquells projectes que es treballen a les escoles de Pineda. Aquest espai comença el dijous 20 d’octubre amb l'Escola Montpalau on alumnes i professors parlaran del projecte ‘Cooperar per aprendre, aprendre per cooperar’ una matèria que ja es treballa des de P-5 fins els alumnes de 6è de primària per fomentar la seva autonomia, la cohesió de grup i l’atenció a la diversitat de l’alumnat amb necessitats educatives especials.


 

Cada quinze dies, Ràdio Pineda visitarà els diferents centres educatius del municipi per tal que cada escola pugui explicar allò que treballen durant el curs.


L'espai 'Anem a l'escola' presentat per Olga Diéguez, s'emetrà de forma quinzenal a partir del dijous 20 d’octubre a 2/4 de 2 del migdia a Ràdio Pineda i es podrà tornar a escoltar al web www.radiopineda.cat al servei de Ràdio a la carta.