Vés al contingut
1

La 35ena Escudellada del XIP ha tornat a servir cap a 5000 racions d'escudella

 

Després de dos anys sense poder celebrar-la per la pandèmia, aquest diumenge de Carnaval ha tornat l'Escudellada Popular del XIP. Un cop més, l'escudella es va començar a preparar dies abans i sobretot dissabte, i el mateix diumenge des de les 6 del matí. La colla del XIP ha dit que «està feta amb productes de qualitat i naturals». La Montse és una de les membres del XIP que va iniciar el projecte ara fa més de 35 anys, i ha dit que «la gent ha respost com bé, com sempre».

 

També ha recordat els inicis del XIP, i ha dit que «tot és molt emotiu, sobretot veure com l'entitat és capaç de mantenir-se durant gairebé 40 anys».

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1

 

El públic va omplir de gom a gom les taules de la plaça i en general, la gent va trobar bona l'escudella. En valoren el fet que es faci de forma popular. Moltes famílies opten per portar-la a casa per menjar-la en família, però altres persones opten per menjar-la a la plaça. Una vegada més l'Escudellada va acabar amb la rifa de diversos premis. La propera activitat del XIP és la sardinada que es farà Dimecres de Cendra.