Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Tenim 40 propostes realitzables i una llista formada per pinedencs amb ganes de treballar»

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

«Tinc ganes i tinc projecte per Pineda». Així ho ha dit a Ràdio Pineda el candidat del PP a les Eleccions Municipals, Diego Sánchez. Amb experiència com a regidor a Pineda i també com a vicepresident del Consell Comarcal, vol tornar a l'Ajuntament i complir amb els 40 compromisos que té per Pineda. Ha dit que «està molt satisfet de l'equip que l'acompanya, amb totes les persones de Pineda, que els podem trobar pel poble». També ha dit que «vol ser l'alcalde aplicant mesures per tenir un municipi millor en aspectes com l'habitatge, l'economia, la seguretat o la cultura».

 

En aquest sentit ha dit que volen crear la T-Cultura per apropar-la als joves i gent gran, i ajudar des de l'Ajuntament als llogaters, comerciants i empresaris. També ha dit que vol «ajudar als propietaris de locals en zones no comercials, a convertir-los en habitatge per ampliar l'oferta».

També ha dit que el turisme és important, però és estacional, i cal potenciar-lo així com el Polígon de Mas Roger «que cal repensar i modernitzar». Ha fet una altra proposta per bonificar la taxa que paguen els bars per les terrasses i aposta per la platja i remodelar el passeig marítim rodat.

També ha dit que «vol lluitar contra la inseguretat» i defensa els grans professionals de la Policia Local, però segurament mal organitzats». Ha diferenciat l'ocupació per necessitat de l'okupació de les màfies i ha dit que «vol que l'Ajuntament ajudi en la tramitació jurídica als propietaris amb immobles ocupats il.legalment».