Vés al contingut
1

Arts d'Estiu es veu obligat a reduir de 17 a 12 espectacles a la platja

Foto: Organització Arts d'Estiu

 

A causa de la necessitat de reduir la quantitat d’esdeveniments que es duen a terme a l’Espai Maritim, on se celebra ARTS d’Estiu, el festival i l’Ajuntament de Pineda de Mar s'han vist obligats a cancel·lar 5 dels 17 concerts programats per aquest mes d’agost. El festival, per l'espai que ocupa a la platja, depèn del permís del Departament de Costes de la Generalitat, que només permetrà 12 espectacles, segons normativa.

Els cincs espectacles anul·lats són: Víctor Manuel, José Mercé, El Kanka, Ángel Martín i Jorge Blass.Des de l'organització han emès un comunicat, a través de xaxes socials, lamentant «les molèsties que aquestes cancel•lacions puguin ocasionar, que són totalment alienes a la voluntat tant de l’organització del festival com dels propis artistes». Han anunciat que l’import de les entrades ja adquirides es retornarà automàticament a través del mateix mitjà de pagament amb el que es va fer la compra.

També han explicat que «la resta de concerts programats per aquesta 12a edició se celebraran amb total normalitat i segons el previst.»