Vés al contingut
1

El Centre Excursionista de Pineda convoca l'assemblea de socis per aquest divendres

 

Foto d'arxiu. Montpalau Team

 

El Centre Excursionista Montpalau Team de Pineda convoca la seva Assemblea Ordinària el divendres 10 de novembre de 2023 a les 8 del vespre en única convocatòria a la seu de l'entitat, Carrer de les Puntaires, 29 de Pineda.

Es tractarà la memòria i revisió del curs 2022-2023 (fins a data d'avui), el balanç econòmic i estat de comptes i el pressupost del curs 2023-2024.

També es farà un repàs de les activitats i rutes fetes durant l'any i noves propostes de futur, entre les que hi ha la creació del nou equip de competició en BTT al Campionat de l'Open Girona.

També es farà una crida per a fer propostes d'activitats de sortides i projecte de l'Escola de Muntanya i la presentació del projecte per la Fira Entitats, la Flama del Canigó, La Correguda Popular de la Festa Major i la Marxa per la Marató de TV3 que es farà el proper 17 de desembre a Pineda. També hi haurà espais per informacions i el torn obert de paraules i un pica pica per finalitzar.

També es donarà tota la informació per fer les noves assegurances i les noves afiliacions a la FEEC.

A la convocatòria hi són convocats tots els socis Tota la informació la tindreu a www.montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57.

 

 

1

 

Ruta de BTT per Sau i Susqueda, circular i ascensió al Bassegoda i matinal d'escalada a Santa Brígida

El 12 de novembre es farà una ruta en BTT per Sau i Susqueda, vorejant els pantans i visitant l'església de Sant Romà de Sau per pujar al Salt de Sallent. La ruta té 55 quilòmetres i 1200 m. de desnivell positiu; unes 5 hores de ruta. Oberta a tothom per terrenys fàcils.

 

El dissabte 25 de novembre es farà una pujada al Bassegoda, un cim icònic de les comarques gironines. Es podrà conèixer Sant Feliu de Riu i altres contrades. La ruta té 20 quilòmetres i 1200 m. de desnivell positiu. És una ruta per un sector de muntanya molt bonic i molt salvatge.

 

El diumenge 3 de desembre es fa una matinal d'escalada a Sta. Brígida, a Amer, on hi ha diverses vies d'escalada de diversos graus i dificultats. L'activitat està indicada per a majors d'edat i per a menors acompanyats. Caldrà dur material d'escalada, que es pot llogar també a través del centre excursionista pinedenc.

 

1

 

1

 

1


 

Totes les rutes i activitats són obertes a socis i no socis (amb una petita aportació econòmica) i també als membres de l'Escola de Muntanya. Tota la informació la tindreu a www.montpalauteam.cat o bé al telèfon 638 27 90 57.