Vés al contingut
1

El Bus urbà té noves connexions amb can Bel, Bellamar, can Pelai i el CAP

 

 

L’acord entre l’Ajuntament i l’empresa concessionària ofereix noves connexions dins del municipi amb parades a can Bel, Bellamar, Can Pelai i el CAP del carrer Tarragona. El nou recorregut estarà disponibles tots els dies excepte els divendres laborables de 4h a 17h a raó del mercat setmanal a la zona.

Pineda ja disposa de les millores en les connexions de Bus dins del municipi gràcies a l’acord al que van arribar l’empresa concessionària i l’Ajuntament. Consisteix en una ampliació de parades que altera el recorregut de la línia 603, que fins ara només donava servei a les parades de la NII, sense entrar al centre del municipi.

El nou recorregut connecta les noves parades al centre de Pineda. Se n'han col·locat prop de la llar d'infants de can Bel, del Tanatori del barri de Bellamar, de l'Espai Sara Llorens, de Can Pelai i del CAP del carrer Tarragona, que connecten amb les ja existents a Can Moré, Poblenou i la de Les Creus.


 

Les noves parades de la línia 603 estaran disponibles tots els dies de la setmana, amb excepció dels divendres entre 04h i 17h, quan el recorregut quedarà interromput per la presència del mercat setmanal. Durant aquesta franja horària la línia 603 mantindrà el circuit anterior amb les connexions per la NII.


 

Sense canvis a la resta de línies

Aquest nou circuit de la línia 603 (Blanes - 12 parades a Pineda de Mar - Barcelona Centre-Aeroport) complementarà la línia 691 interurbana de Pineda que també connecta amb l’Hospital de Calella i se suma a la connexió de la línia 618 Exprés que només funciona a l’estiu (a partir del 4 d’abril) i que connecta les tres parades de Pineda ubicades totes a l’eix de la N-II (Església de Santa Maria, Les Creus i Poblenou) amb Barcelona Centre.

 

1

 

1

 

1