Vés al contingut
1

Ràdio Pineda, a la Gala del Centenari. Premis Ràdio Associació 2024

Ràdio Pineda ha participat de la Gala dels 24ns Premis de Ràdio Associació, al Palau de la Música (Barcelona) en un acte especial amb motiu del Centenari de la ràdio. Entre els reconeixements, que es van emportar majoritàriament programes de RAC1, Catalunya Ràdio i Ràdio 4, destacar el premi a Ràdio Arenys, pel «Dominical» i la presència de les emissores municipals i la Federació de Mitjans Locals. Tots els premiats: https://radioassociacio.cat/

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va fer un parlament posant en valor la ràdio per al conjunt de la societat, i destacant «la vitalitat i la bona salut que demostra tota la família de la ràdio en català» i el seu valor per la democràcia, com a mitjà que ofereix informació ràpida i veraç. El presentador va ser Jordi Basté, que també va tenir unes paraules de reconeixement pel treball de les emissores locals.

1
Els premiats 2024 a la Gala celebrada al Palau de la Música

 

Ràdio Pineda, premiats per Ràdio Associació en tres ocasions:

 

-2005 Dones a l'Ona, Premi al Millor programa de Ràdio Local, per Maria-Josep Hernàndez

1

 

-2016 Fun With English, Menció de Qualitat, per Ana Maria Mateo i Robert Urquhart, (Escola d'Adults Municipal) i Ricard Ubach al control.

1

 

-2020 Cobertura informativa del temporal Glòria. Ràdio Pineda (Pep Basart i Maria Josep Hernàndez) va ser premiada junt amb les emissores locals de Tordera, Palafolls, Calella i Malgrat.

1